Informare
x

Dacă întâmpinați probleme în navigarea site-ului www.artmark.ro, iar programul de navigare pe internet folosit este Internet Explorer, vă rugăm să încercați consultarea site-ului nostru de pe alte programe de navigare: Chrome, Firefox, Edge etc.
Mulțumim!

MARIUS MANOLE – PRIMUL AMBASADOR AL LICITAȚIEI DE FAPTE BUNE

"Un eveniment bazat pe fapte reale - Licitația de Fapte Bune, iar eu am misiunea de a juca, probabil, cel mai nobil rol – cel de Ambasador al Faptelor Bune. Indiferent de context, crize sau războaie rămân solidar și conectat la cauze care nu suportă amânare, trec prin filtrul empatiei dureri care nu au strategii de comunicare și privesc cele două mâini pe care le întind pentru a ajuta și a cere ajutorul celor din jur.
Copiii săraci, femeile abuzate, tinerii fără o șansă la viitor, animalele fără protecție, pădurile defrișate abuziv duc un război zilnic și luptă pentru un „mâine” în care să nu fie prea târziu, iar eu și tu avem misiunea de a alina dureri și de a fi eroi nu doar online sau la proteste organizate, ci în fiecare zi.
Vulnerabilitățile lui 2022 pot însemna și o șansă de a ne deschide sufletul străinilor sau de a schimba vieți, de a trezi omenirea la bunătate și compasiune și de a transmite speranță și încredere în ziua de mâine.

Mi-am propus, alături de Artmark, să adun Ambasadori ai Faptelor Bune și să susțin, nu doar de sărbători, ci în fiecare zi, lună, cauze nobile, care merită toată atenția noastră. Cred în spiritul social, care e mai puternic acum ca oricând, cred că în forța oamenilor de a schimba destine și de a transforma lumea în care trăim.
M-am alăturat Licitației de Fapte Bune pentru că reprezintă o platformă pentru societate, un loc în care istoria umanității capătă o altă formă."

Povestea Faptelor Bune continuă în 2022!

Indiferent de context, crize sau războaie rămânem solidari și conectați la cauze caritabile care nu suportă amânare, devenind ambasadori ai faptelor bune
Aducem nu doar la ocazii speciale sau de sărbători bucurii, ci în fiecare zi, transformând faptele bune într-o tradiție nobilă, punând umărul la salvarea unor vieți și la dezvoltarea societății.
Am dezvoltat un instrument nobil pentru a realiza Fapte Bune: emblematicul eveniment al carității - Licitație de Fapte Bune, care își deschide porțile pentru cea de-a doua ediție, reunind sub cupola solidarității, organizații și fundații obiectivul cărora vizează cauze umanitare.
Evenimentul-bilanț al carității anului 2022 are obiectivul de a aduce fapte bune pentru societate, reunind domenii-cheie precum sănătate, educație, sport, dezvoltare locală, protecția mediului și a animalelor, nondiscriminare și incluziune socială sau cultură. Oricine poate deveni Ambasadorul Faptelor Bune - companii care fac din responsabilitatea socială o valoare internă, persoane fizice, dar și iubitori de artă, solidari cu acțiunile caritabile pe care Casa de Licitații Artmark le lansează.
Licitația de Fapte Bune va avea loc în fiecare an, în luna decembrie, iar Artmark pune la dispoziție platforma de licitație și oferă suport logistic pentru desfășurarea evenimentului caritabil.

Fapte bune pentru societate:

1. Sport

2. Sănătate

3. Protecția mediului

4. Protecția Animalelor

5. Nondiscriminare și incluziune socială

6. Cultură

7. Educație

8. Asociații profesionale

9. Violența și Hate Speech

Licitația de Fapte Bune - Premiera anului 2021 pe piața românească de artă

Evenimentul-bilanț al carității anului 2021 a avut loc pe 8 decembrie și a adunat pentru cele 6 fundații participante, al căror obiectiv viza cauze umanitare, peste 200.000 de euro - Asociația Agent Green, Asociația Blondie, Crucea Roșie Română, Fundația Digital Nation, Fundația Hope and Homes for Children și Asociația Militarilor Veterani.

În 2021, odată cu lansarea proiectului-premieră, Licitația de Fapte Bune a devenit platforma care adună la un loc cauze caritabile ale asociațiilor, fundațiilor cu tradiție, dar și a unor persoane fizice care au nevoie de ajutor pentru o cauză punctuală.

Cauzele celor 6 fundații implicate în proiectul caritabil au primit donații și sprijin atât din partea companiilor, a persoanelor fizice, dar și din partea unor personalități ai societății românești.

Fapte bune prin Artmark

Arta cea mai înaltă este arta de a dărui. Casa de Licitații A10 by Artmark și-a setat, de-a lungul timpului, misiunea de a contribui cauzelor caritabile. Astfel, lucrăm cu artiști, organizații culturale și non-guvernamentale pentru a veni în sprijinul celor ce au cea mai mare nevoie.

Prin Artmark LIVE, aducem lumea bună împreună. Platforma noastră de licitații online beneficiază de mii de conturi de iubitori de artă și responsabili cultural, ce sprijină - prin participare - licitațiile caritabile. Ne bucură să știm că utilizatorii platformei noastre și-au arătat suportul neîncetat în realizarea faptelor caritabile, ca participanți la licitații.

Organizarea online a licitațiilor pune la îndemâna oricui metoda simplă și sigură de a contribui la cauze, prin intermediul contului A10 by Artmark. Ne punem astfel la dispoziția cauzelor umanitare prioritare și ONG-urilor cu tradiție, ce pot susține organizarea de evenimente caritabile de largă utilitate socială.

Am avut onoarea și misiunea asocierii trainice cu organizații precum Salvați Copiii România - Festivalul Brazilor de Crăciun (2 ediții), Fundația Hospice Casa Speranței - Licitații de strângere de fonduri pentru copii bolnavi incurabil (3 ediții), Asociația Militarilor Veterani AMVVD, pentru sprijinirea construirii Centrului de Recuperare, Refacere și Reabilitare al Veteranilor (2 ediții) și Gala Premilor UNITER (5 ediții).

Licitațiile caritabile de marcat pe calendarul A10 sunt Licitația pentru sprijinirea Casei Memoriale Doina Cornea, 2020, Licitația caritabilă în sprijinul Uniunii Artiștilor Plastici, 2020, „Frumusețea Salvează Lumea”, Campania de susținere a Societății Naționale de Cruce Roșie, 2020, Proiectul construirii Teatrului Grivița 53, 2019, Licitația Caritabilă a Colecției Prințesei Marina Sturdza, 2018 - fondurile strânse fiind direcționate către Hope and Homes for Children, Fundația FARA, The Hospices of Hope, Pro Patrimonio şi Fundația Sfântul Dimitrie și nu în ultimul rând, Evenimentul caritabil

"Art for Children", alături de Prințesa Sturdza, Asociația Generation Europe Romania și UNICEF Romania, în 2014. Totodată, Artmark a susținut, prin donații, proiectele umanitare locale ale cluburilor Lions și Rotary, în diverși ani.

Oricine poate face fapte bune prin Artmark!

Expertiza casei de licitații este liantul de încredere dintre organizator și participanți. Ne punem, astfel, în slujba organizatorilor - atât prin platforma Artmark Live, ce adună mii de utilizatori, cât și prin instrumentele de desfășurare a licitațiilor caritabile. A10 by Artmark își aduce suportul la evenimente organizate de entități precum cluburile naționale Rotary România (Sibiu, București etc.), Bursa de Valori București sau Kronospan (Brașov).