Informare
x

Dacă întâmpinați probleme în navigarea site-ului www.artmark.ro, iar programul de navigare pe internet folosit este Internet Explorer, vă rugăm să încercați consultarea site-ului nostru de pe alte programe de navigare: Chrome, Firefox, Edge etc.
Mulțumim!

Certificat de cadou

Certificatul de cadou de artă este un document de valoare emis de Galeriile Artmark, care poate fi folosit ca alternativă la alegerea de către dumneavoastră a unui cadou rafinat și decorativ.

Pentru că suntem preocupați a veni în întâmpinarea dorinței dumneavoastră de a dărui o operă de artă unei persoane apropiate și deoarece cunoaștem că decizia achiziționării unei asemenea lucrări poate ridica dificultăți, vă oferim varianta Certificatului de cadou de artă. Alegerea unui obiect de artă este determinată, de cele mai multe ori, de o seamă de predilecții personale și disponibilități sufletești. Este un gest intim legat de structura fiecăruia, prin care se crează o conexiune puternică cu ideea artistului și modul de exprimare a acesteia. De aceea, darul cel mai de preț considerăm că este tocmai acordarea libertății de a descoperi aceste conexiuni și afinități cu un artist sau o operă.

Certificatul de cadou de artă a fost conceput având în considerație atât înlesnirea găsirii unui cadou potrivit, cât și sporirea satisfacției celui care se bucură de un asemenea dar. Galeriile noastre de artă clasică, modernă consacrată și contemporană tânără găzduiesc un număr mare de picturi, sculpturi, lucrări de grafică și fotografie, obiecte de artă decorativă și mobilier, dintre care titularul Certificatului are posibilitatea de a selecta ceea ce se află cel mai aproape de preferințele sale. De asemenea, documentul de valoare poate fi folosit și în cadrul Licitațiilor Artmark, oferindu-i-se astfel emoția și deliciul participării la un spectacol-eveniment notabil. Flexibilitatea în utilizare a Certificatului de cadou de artă este principalul său atu, acesta acordându-i titularului nu numai o întindere valorică în care are libertate deplină, ci și o perioadă de până la 12 luni pentru a se decide.

Cadourile pentru momente importante nu vor mai fi de acum înainte un motiv de neliniște cauzat de lipsa timpului sau de nesiguranța potrivirii cu gusturile celuilalt, ci vor aduce bucuria de a fi dăruit exact ceea ce stârnește cea mai mare mulțumire. Iar pentru a răspunde și mai bine nevoilor dumneavoastră, valoarea Certificatelor pe care vi le punem la dispoziție pornește de la 500 de euro și merge până la 100.000 de euro, permițându-vă un bun control financiar.