Informare
x

Dacă întâmpinați probleme în navigarea site-ului www.artmark.ro, iar programul de navigare pe internet folosit este Internet Explorer, vă rugăm să încercați consultarea site-ului nostru de pe alte programe de navigare: Chrome, Firefox, Edge etc.
Mulțumim!

Plată în rate

Pasiunile nu mai trebuie puse în așteptare! Colecționează strategic! Adjudecă acum, plătește în timp!

Artmark încurajează și susține intențiile colecționarilor consacrați de a investi în pasiunea pentru artă prin prezentarea posibilității de a achiziționa opere de artă în rate, pe o perioadă de cel mult 12 luni. Această facilitate se adresează colecționarilor pe termen lung și clienților fideli, cu un istoric pozitiv cu Artmark, ce beneficiază de o situație financiară stabilă și de o bună reputație în comunitatea iubitorilor de artă.

Facilitatea de plată se aplică obiectelor de artă sau de colecție ce fac, din timp în timp, obiectul licitațiilor Artmark, și are în vedere achiziții de artă ce depășesc individual, nu cumulativ, pragul valoric de 20.000 euro. Pentru a beneficia de facilitate, colecționarul trebuie să se adreseze, înainte de data licitației, directorului departamentului de vânzări al Artmark, Cezar Burlan, cezar.burlan@artmark.ro, 0724 364 838

Acordarea facilității este condiționată de un acord prealabil licitației, consolidat pe o analiză de risc specific, și semnarea unei convenții de plată în rate ulterior licitației. Scopul facilității este de a ajuta la o mai bună bugetare și administrare a fondurilor personale destinate educației vizuale și formării, în timp, a propriei colecții de artă. Acum este momentul să-ți extinzi colecția!

Consultanți de artă Create Cum cumpăr? Create