Informare
x

Dacă întâmpinați probleme în navigarea site-ului www.artmark.ro, iar programul de navigare pe internet folosit este Internet Explorer, vă rugăm să încercați consultarea site-ului nostru de pe alte programe de navigare: Chrome, Firefox, Edge etc.
Mulțumim!

Cum licitezi online

În lumina celor mai recente reglementări cu privire la organizarea de evenimente în spațiul public, reamintim clienților noștri de platforma online Artmark Live care permite licitarea de la distanță
Toate licitațiile noastre sunt disponibile online pentru consultare și pentru ofertare, ceea ce înseamnă că puteți plasa oferte din confortul propriei locuințe prin contul deschis la noi ori, alternativ, prin telefon.
În 2019, peste 2350 de loturi au fost adjudecate online, iar peste 1250 de participanți au licitat online.
De ce am nevoie pentru a licita?
Pentru a putea pune oferte ori participa online, ai nevoie de un cont aprobat . Odată ce acesta este validat pentru licitare, poți plasa oferte în avans pentru loturile dorite sau poți urmări licitația live și participa online.
Cum pot licita la A10 by Artmark?
LIVE
Platforma de licitare Artmark Live prevede transmiterea live a licitației – îți aducem fervoarea spectacolului licitației la tine acasă. Îți urmezi pasiunea pentru artă, achiziționezi în siguranță și de restul ne ocupăm noi! Vezi mai jos cum funcționează platforma Artmark Live.
TELEFON
Dacă preferi să licitezi prin telefon, alături de unul din operatorii noștri, poți completa un formular pe care ni-l trimiți la auctions@artmark.ro . Te vom contacta înainte de începerea licitației și apoi vom licita împreună pentru loturile dorite!
OFERTA SCRISA
Dacă nu ești disponibilă în seara licitației, ori fizic ori online, ne poți lăsa o ofertă scrisă (ofertă maximă pentru lotul dorit), prin completarea unui formular pe care ni-l trimiți la auctions@artmark.ro.
Cum funcționează platforma Artmark Live
Licitați inteligent - Butonul principal vă va avertiza prin schimbarea culorii. Verde înseamnă că licitația este în plină desfășurare, portocaliu vă atrage atenția că maître-priseurul se pregătește să adjudece, iar roșu că este ultima șansă de a licita pentru lotul respectiv înainte de a fi adjudecat.
Live text - Chiar dacă nu puteți vedea sala de licitație, veți ști tot ce se întâmplă cu ajutorul opțiunii de transcriere a pașilor licitației. Astfel, puteți citi scenariul licitației în timp real chiar sub butonul principal.
Strategic - Sub secțiunea cu scenariul licitației se află o bandă gri care vă informează atât suma (prețul curent) care este cerută în sală de către maître-priseur, dar și sumele de licitare următoare. Astfel, sunteți în gardă și vă puteți plănui pașii dinainte.
Navigare - În josul paginii sunt afișate toate loturile licitate în seara respectivă. Mutaţi cursorul în dreptul lotului care vă interesează. Loturile adjudecate până în acel moment vor fi semnalizate astfel: loturi adjudecate: “Adjudecat”, marcate cu o linie verde; loturi în curs de licitare: marcate cu o linie albastră; loturi neadjudecate: “Reintroducere” marcate cu o linie roşie.
Reintroduceți - Odată ce apăsați butonul de reintroducere, aplicația vă va cere să-i confirmați această opțiune. Odată confirmată, licitarea va fi automată atunci când lotul va fi strigat de maître-priseur, fără să mai fiți nevoit să apăsați butonul de licitare. Astfel, aplicația vă garantează că primul pas pentru lotul reintrodus de către dumneavoastră vă aparține.
Facturare - În ziua următoare licitaţiei veţi primi factura loturilor adjudecate, însoţită de detaliile de plată. Pentru mai multe informaţii legate de facturare şi ridicarea loturilor vă rugăm sa ne contactați la: auctions@artmark.ro, 0736 381 178.