Informare
x

Dacă întâmpinați probleme în navigarea site-ului www.artmark.ro, iar programul de navigare pe internet folosit este Internet Explorer, vă rugăm să încercați consultarea site-ului nostru de pe alte programe de navigare: Chrome, Firefox, Edge etc.
Mulțumim!

O bijuterie arhitecturală în inima Bucureștiului

Povestea Palatului Cesianu-Racoviță începe la sfârșitul secolului al XIX-lea. La acea vreme, clădirea era principala scenă culturală a orașului și loc de întâlnire a înaltei societăți. Ca să devină și mai atrăgător pentru elita bucureșteană, palatul s-a transformat în gazdă pentru arte găzduind concerte, spectacole de teatru, serate dansante sau de poezie, iar principalii invitați de la acea vreme erau întotdeauna personalități marcante ale vremii sau membrii ai Casei Regale. Vizitatorii de astăzi ai Palatului Cesianu-Racoviță pot aprecia arhitectura originală care a fost păstrată și restaurată, tapetul de mătase, stucaturile de pe pereți și tavanele splendide împodobite cu foiță de aur și picturi în ulei. Pe lângă operele artiștilor clasici sau contemporani expuse de Casa de licitații Artmark, Palatul Cesianu-Racoviță găzduiește frecvent evenimente private, întâlniri de business, evenimente caritabile, conferințe, lansări de carte, premiere și vizionări de filme, concerte de muzică clasică, cursuri sau degustări.

O bijuterie arhitecturală în inima Bucureștiului

Evenimente private

Evenimente private

Palatul Cesianu-Racoviță este locul perfect pentru un eveniment memorabil. Spațiul de la parter oferă cadrul potrivit pentru evenimentele cu aer contemporan, iar etajul pentru cele clasice, astfel încât poți alege stilul potrivit ție și momentului pe care intenționezi să-l marchezi: petreceri private, lansări de produse, degustări de vin, concerte de muzică clasică, festivaluri de teatru și muzică ori vizionări premiere film. La Palatul Cesianu-Racoviță pictezi tabloul perfect al evenimentului tău. Fie că este vorba despre de o petrecere restrânsă (mai puțin de 50 de persoane), sau despre evenimente ce găzduiesc până la 200 de persoane.

Evenimente Business

Organizează evenimentul tău de business într-un cadru istoric. O galerie de artă poate fi o sursă nesperată de inspirație pentru întâlniri importante cu partenerii de business sau pentru conferințe. Corporațiile care includ arta în spațiile lor demonstrează că sunt implicate în dezvoltarea sănătoasă a societății și investesc în viitorul ei. La Palatul Cesianu-Racoviță poți organiza lansări de produse, conferințe, workshop-uri, întâlniri corporate. În centrul Bucureștiului, într-ă clădire istorică, ai garanția desfășurării unui eveniment de succes într-un spațiu spectaculos.

Evenimente Business

Organizează un eveniment

Declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale pentru comunicarea de mesaje cu conținut cultural și/sau comercial, pentru încheierea sau executare de contracte și că am citit și înțeles care sunt drepturile mele așa cum sunt prezentate în Politica de confidențialitate.