Informare
x

Dacă întâmpinați probleme în navigarea site-ului www.artmark.ro, iar programul de navigare pe internet folosit este Internet Explorer, vă rugăm să încercați consultarea site-ului nostru de pe alte programe de navigare: Chrome, Firefox, Edge etc.
Mulțumim!

Comisari de licitație


Adina Matei

Cu un background juridic, Adina este o cunoscătoare a segmentului private banking și a Luxury industry, certificată în 2012 în Art Management prin intermediul Institutului Artmark de Management al Artei. În paralel, Adina este fondator al unor companii de consultanță în Strategii de Marketing Creativ, New Business & Business development pentru branduri de renume ce activează în România. O dovadă vie a legăturii strânse între licitațiile de artă și bursa financiară, o apropiată a Casei, prezentă la absolut toate licitațiile Artmark începând cu 2008, Adina este comisarul de licitație al Casei cu cele mai multe licitații conduse la activ. Vezi mai mult ...

Dragoș Mihăilă

În vara lui 2013, Licitația de Eleganță desfășurată la Mamaia aducea un nou nume la pupitrul Artmark: Dragoş Mihăilă, prezenţă carismatică, ce inspiră o nouă atitudine în spectacolul pieței de artă. Îl recomandă un mix inedit de dinamism, spontaneitate, cunoștințe în managementul artei și experiență de peste 7 ani in Customer Care. Acestora li se adaugă plăcerea comunicării, ce transpare din copywriter-ul Dragoș Mihăilă, funcție ce o ocupă începând din 2013 în cadrul Intact Media Group. Vocea cu o tonalitate plăcută, specifică omului de radio, dinamismul şi atitudinea pozitivă fac din Dragoş o gazdă plăcută, reuşind să imprime întregii săli de licitație energia şi efervescența unui spectacol de artă.

Vlad Babenco

Absolvent al Universității București, licențiat în Științele Comunicării și cu un masterat în Teorie politică feministă și protecția minorităților, Vlad are o experiență de 6 ani în cadrul Artmark. A lucrat la început în departamentul de Auction Sales unde a descoperit plăcerea de a tranzacționa și cunoaște artă. Vlad este lector în cadrul proiectului „Art me up!” și organizatorul tururilor private în cadrul Pavilionului ArtSafari. Din 2014 devine unul dintre comisarii de licitații al Casei Artmark, fiind deseori solicitat atât în licitații de artă, cât și în cele cu scop caritabil datorita optimismului și prezenței de spirit puternice cu care aduce un zâmbet sincer oricărei situații. Călătoriile de studiu sau de explorare a artei și culturilor lumii, precum și proiectele internaționale la care participă fac din Vlad Babenco un maitre-priseur de calibru. Pentru Vlad pe primul loc este relația cu sala, fiind mereu în dialog energic cu licitatorii.

Cristina Turnagiu Dragna

Cu o solidă reputație construită în peste 15 ani de Relații publice și Image Management, specializată în Etichetă și Protocol și cu experiență de jurnalist de televiziune, Cristina Turnagiu Dragna este o prezență distinsă și tonică fiind un maitre-priseur ce conduce cu eleganță și diplomație licitațiile Artmark. Cristina este comisar de licitație al casei Artmark din anul 2017, Lector al Institutului Diplomatic Român, Secretar general al Asociației Române de protocol și Ceremonial și trainer în etica și eticheta afacerilor. Cu practică personală în estetică și pasionată de design, scenografie și artă decorativă, Cristina este Comisarul de licitație Oficial al licitației caritabile anuale “Dăruind vei Dobândi” a UNITER, din cadrul Festivalului Național de Teatru și a multor licitații încarcate de povești emoționante.

Mirela Mateescu - WSET 3 certified

Licitațiile de vinuri ale casei Artmark îi sunt “rezervate” Mirelei Mateescu, un maitre-priseur, ai cărui ochi verzi, pot concura doar cu alesele sale licori. Mirela a dedicat marii sale pasiuni pentru vinuri și pregătirea ei profesională, fiind absolventă a cursurilor școlii de somelieri WineTaste School, precum și absolventă a cursurilor Academiei Wine and Spirits Education Trust de la Londra, cursuri urmate atât în România cât și în Franța. În prezent, Mirela își continuă studiile, fiind studentă a Masterului de Vie și Vinificație în cadrul USAMVB, este curatorul de vinuri al Casei Artmark și degustător profesionist invitat să jurizeze vinuri în cadrul concursurilor naționale. Mirela este pasionată de poveștile senzaționale din fiecare sticlă, o iubitoare a soiurilor autohtone și se bucură de fiecare prilej pe care îl are de a împărtăși din magia vinului celor curioși să îl cunoască. Este jurat în concursuri naționale, co-fondatoarea conceptului Taste Romania, hotărâtă să crească piața vinurilor de colecție în România cu fiecare licitație pe care o conduce cu șarm și emoție, iscusit și hotărât, spre bucuria participanților.