Informare
x

Dacă întâmpinați probleme în navigarea site-ului www.artmark.ro, iar programul de navigare pe internet folosit este Internet Explorer, vă rugăm să încercați consultarea site-ului nostru de pe alte programe de navigare: Chrome, Firefox, Edge etc.
Mulțumim!

CONSILIUL DE EXCELENȚĂ ARTMARK

Urmând modelul instituțiilor culturale europene, implicate în democratizarea accesului la cultură și promovarea valorilor culturale naționale, am nutrit constituirea unui Consiliu de Excelență în cadrul căruia să reunim modele ale vieții publice românești, personalități cu vibrație pentru cultura națională modernă și contemporană.

Membrii Consiliului de Excelență acționează ca ambasadori ai misiunii noastre culturale asumate, susținând direct ori implicit proiectele Artmark, ArtSociety și ale Institutului de Managementul Artei de creștere a vizibilității culturii românești și sporire a impactului acesteia în modelarea societății românești.

Consiliul de Excelență va funcționa ca o instanță de înaltă moralitate și prestigiu. Rolul Consiliului este de a stabili coordonatele politicii culturale, prin întâlniri periodice și avizarea permanentă a Consiliului de Administrație, dar și prin susținerea publică a proiectelor noastre culturale.


Angela Baillou General Manager Christie's Austria

George Butunoiu Head-hunter, Managing Partner George Butunoiu Executive Search Consultants, fondatorul Clubului Politic

Dr. Adriana Lucia Celibidache

Prof. univ. dr. Emil Constantinescu Universitatea București, Președinte al României (1996-2000), Președinte al Fundației Române pentru Democrație, membru al Academiei Mondiale de Știință și Artă din SUA, Președinte al Academiei de Diplomație Culturală din Berlin etc.

Ruxandra Silvelia Demetrescu Universitatea Națională de Arte București, Director al Departamentului UNARTE al Instituției Organizatoare de Studii Universitare de Doctorat

Doina Popoviciu Dincă Antreprenor

Rucsandra Hurezeanu Fondator și Director General Ivatherm

Gilda Lazăr Director Corporate Affairs & Communications JTI România, Republica Moldova și Bulgaria, membru fondator al Asociației Române a Profesioniștilor în Relații Publice

Amalia Năstase Specialist în management reputațional, CEO Amalia Năstase Communications

Edgar Nicolau Dr. Docent, medic, colecționar internațional

Tudor Octavian Scriitor și critic de artă

Catrinel Pleșu Director al Centrului Naţional al Cărţii, din cadrul Institutului Cultural Român

Ioan Sbârciu Artist plastic, Președintele Senatului Universității de Artă și Design Cluj, senator în Parlamentul României (2008-2013), Guvernator Rotary pentru România și Republica Moldova etc.

Prințesa Marina Sturdza Activist pentru renașterea societății civile din România, membru în consiliul de administrație al unor fundații și organizații internaționale de renume

Florentin Ţuca Avocat, fondatorul Ţuca, Zbârcea & Asociaţii

Eugen Voicu CEO al Aviva Pensions Romania, Președinte al Consiliului de supervizare al Certinvest SAI SA

Mihaela Vosganian Compozitor