Notice
x

If you encounter issues while using the www.artmark.ro website, and your browser is Internet Explorer, please try visiting using other browsers: Chrome, Firefox, Edge etc.
Thank you!

Certificat cadou de artă

Dăruiește artă și surprinde-i pe cei dragi cu un certificat cadou!

Completează-ne datele de mai jos și noi îți trimitem pe email Certificatul în format PDF, astfel tu vei putea face un cadou de acasă! Te rugăm să completezi mai jos datele tale la rubrica "expeditor". Mai simplu ar fi să intri în contul tău A10 înainte de completare (sau îți poți deschide un cont dacă nu ai, caz în care datele se completează automat).

Expeditor
I hereby declare that I agree with the processing of my personal data for the purpose of sending messages with cultural and/or commercial content, concluding and executing contracts and that i read and understood my rights as stated in the Privacy Policy.
Informații pentru completarea certificatului
De ce să folosiți un certificat cadou de artă Artmark?

Certificatul cadou de artă este un document de valoare emis de Casa de Licitații Artmark și poate fi folosit drept un cadou rafinat, deosebit și decorativ. O operă de artă va fi aleasă pe gustul celui care primește certificatul cadou de artă, fiind o alegere care va crea o conexiune puternică cu ideea artistului și modul de exprimare a acestuia. Libertatea de a descoperi această conexiune este darul cel mai de preț pe care îl puteți face.

Ce poate alege titularul certificatului cadou?

Documentul de valoare poate fi folosit în cadrul Licitațiilor Artmark. Pe lângă participarea la un spectacol-eveniment notabil, deținătorul certificatului poate alege ceea ce se află mai aproape de preferințele sale:

  • Picturi
  • Sculpturi
  • Ceasuri rare
  • Bijuterii de colecție
  • Mobilier
  • Obiecte de artă decorativă
  • Lucrări de grafică și fotografie
  • Obiecte tradiționale
Cât timp poate fi utilizat certificatul de cadou?

Flexibilitatea în utilizarea Certificatului de cadou de artă este principalul său atu, acesta acordându-i titularului nu numai o întindere valorică în care are libertate deplină, ci și o perioadă de până la 12 luni pentru a se decide.

Care este valoarea certificatului de cadou?

Pentru a răspunde și mai bine nevoilor iubitorilor de artă, valoarea certificatelor începe de la 100 de euro și ajunge până la 100.000 de euro, permițând un bun control financiar.

Recomandă unui prieten ideea unui cadou inedit - Certificatul cadou de artă!