Informare
x

Dacă întâmpinați probleme în navigarea site-ului www.artmark.ro, iar programul de navigare pe internet folosit este Internet Explorer, vă rugăm să încercați consultarea site-ului nostru de pe alte programe de navigare: Chrome, Firefox, Edge etc.
Mulțumim!

卖家指南

Ai o lucrare de vânzare? Noi o vom promova şi o vom vinde la cel mai bun preţ.

1.

Evaluare

Specialiștii noștri îţi pot oferi o evaluare profesionistă a lucrărilor, pentru a stabili relevanța și valoarea lor estimativă. Primul pas în punerea în vânzare este stabilirea autenticităţii. Pe baza certificării şi documentaţiei oferite de experţi, biroul de evaluare şi consignare identifică apoi intervalul estimativ în care se situează valoarea operei.

Expertiza şi evaluarea operelor în vederea vânzării prin licitație sunt gratuite la Artmark. Pentru o părere preliminară din partea specialiştilor noştri, folosiți formularul pentru propuneri online. În scurt timp, vei primi un răspuns și o posibilă invitaţie la sediul Artmark.

Vă puteţi programa pentru o întâlnire şi telefonic, contactând unul dintre specialiştii departamentelor noastre sau puteţi veni direct cu obiectul la sediul Artmark, în timpul programului de depunere în consignaţie, evaluare şi expertizare.

部门 Licitază Experți Licitază

2.

Consignare

Dacă în urma evaluării te hotărăști să pui obiectele în vânzare prin licitație, următorul pas este încheierea unui contract de consignare în care să fie stipulate toate condițiile tranzacţiei.

Regulament consignare Licitază Avans la consignareLicitază


Propune spre evaluare și consignare