Required field
Required field
Invalid first name
Invalid last name
Please provide a valid email address!
Required field
Required field
Email address already in use
Required field
Please provide a valid password!
Must be at least 6 characters long
Must be at least 16 characters long
The passwords you have entered do not match
Required field
Error! Invalid email or password

Servicii Oferite

Expertizare

De către Biroul de expertiză și evaluare al Artmark, cu privire la obiectele de artă pe care deponenții doresc să le vândă prin Casa de licitație sau prin Galeriile Artmark. Expertiza şi evaluarea sunt gratuite în cazul consignării în vederea vânzării prin licitaţie. Evaluarea este autonomă şi tarifată în cazul prestaţiei de sine stătătoare. Program: marți 11:00 – 18:00, joi 14:00 – 18:00 și sâmbătă 11:00 -14:00, la sediul din București, Str. C. A. Rosetti nr. 5

Citiţi Regulamentul de depunere în consignare.

Asigurare

Prin intermediul programului de asigurare a obiectelor de artă, clienţii Artmark beneficiază gratuit de „Asigurarea pentru protecţia investiţiei în artă”, pentru o perioadă de şase luni. Aceasta oferă protecţie împotriva principalelor riscuri de pierdere sau distrugere a loturilor achiziţionate direct sau cu ocazia licitaţiilor organizate de Artmark. Pentru mai multe detalii, contactați consultantul în vânzări.

Citiţi aici Termenii şi condiţiile Asigurării.

Descărcaţi de aici Cererea de intrare în asigurare.

Cercetare

Prin Biroul de cercetare și documentare al Artmark, cu privire la teme/obiective specifice de analiză ori cercetare solicitate de client (spre ex. redactarea unui studiu istoric și critic cuprinzător cu privire la o anume lucrare de artă a clientului, trasarea provenienței unei lucrări de artă deținute de client, documentarea localizării unei lucrări de artă dispărute din patrimoniul clientului), Casa poate asambla o echipă cuprinzând nu doar specialiști interni, dar și cercetători, experți, istorici externi, precum și investigatori.

Închiriere

În cazul nevoii de decorare a unui spațiu pentru o perioada limitată de timp (spre ex. a unui spațiu deținut temporar).

Restaurare

Fie prin Biroul de restaurare al Artmark, fie prin apel la restauratori specializați externi.

Înrămare

Înrămarea sau reînrămarea unei lucrări, ținând cont de calitățile și specificul acesteia, precum și de tipologia ramei folosite îndeobste de către artist, în vederea integrării potrivite, din perspectiva istoristă și ambientală, a subiectului și tehnicii picturale.

Fotografiere

Alcatuirea unei mape continand fotografii realizate de fotografi specializati, cu instrumente profesioniste, cu privire la lucrare si detalii relevante ale acesteia (semnatura, inscriptii, mentiuni, cracluri, verso etc.).

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x