Expoziții în continuă schimbare în
centrul Bucureștiului

Orar: 10:00 - 20:00

Adresa: Str. C.A. Rosetti, nr.5 , București

Acces: Gratuit

Vizitează arta la ea acasă, la Palatul Cesianu-Racoviță

Vino să vezi cu ochii tăi cele mai mari opere de artă ale artiștilor clasici ori contemporani, piese decorative de colecție sau ceasuri și bijuterii unicat.

Expoziții curente

Expoziția de PrimăvarăMarii Maeștri ai artei românești, capodopere emblematice și colecții istorice se reunesc pentru a încununa aniversarea a 500 de licitații-etalon desfășurate în piața românească de artă.

Descoperă opere de artă semnate de pictorul național Nicolae Grigorescu: o variantă a lucrării „Elisabeta Doamna”, o reprezentare a temei sale preferate, carul cu boi, dar și o premieră - reprezentarea inocentă a unei pisici care se odihnește.

Nelipsit este și maestrul Nicolae Tonitza cu temele care l-au consacrat, prin inocența copilăriei, dar și o raritate absolută – „Lumea circului”.

Printre cei mai îndrăgiți artiști care dau viață portretului îi întâlnim pe Ștefan Dimitrescu, Iosif Iser, Nicolae Vermont sau George Demetrescu Mirea.

Pătrunde în universul artistic al lui Horia Bernea, în grădinile sale emblematice, fii surprins de o lucrare din anii 30 a lui Alexandru Ciucurencu, ori de inspirația lui Camil Ressu de la Vlaici.

Vei descoperi și o apariție în premieră într-o licitație din România: „Sărutul” lui Auguste Rodin din colecția locotenentului Nicolae Ionescu, însoțit de documentul comitetului Auguste Rodin, dar și o fină selecție de sculptură ale operelor lui Ion Jalea, Oscar Han ori Milița Petrașcu.

Tur Ghidat pentru Grupuri

Participanți: 5-10 persoane

Program: 10:00 - 16:00

Programare: 48 ore înainte

Acces: GRATUIT

Suport: Română și Engleză

Declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale pentru comunicarea de mesaje cu conținut cultural și/sau comercial, pentru încheierea sau executare de contracte și că am citit și înțeles care sunt drepturile mele așa cum sunt prezentate în Politica de confidențialitate.

Nu ratați nicio expoziție sau licitație!

Abonați-vă la newsletter!

Urmărește-ne online