Expoziții în continuă schimbare în
centrul Bucureștiului

Orar: 10:00 - 20:00

Adresa: Str. C.A. Rosetti, nr.5 , București

Acces: Gratuit

Vizitează arta la ea acasă, la Palatul Cesianu-Racoviță

Vino să vezi cu ochii tăi cele mai mari opere de artă ale artiștilor clasici ori contemporani, piese decorative de colecție sau ceasuri și bijuterii unicat.

Expoziții curente

Expoziția de Artă Tradițională și AntichitățiLa Palatul Cesianu-Racoviță vezi cum arată adevăratele valori tradiționale, simboluri ale civilizațiilor și piese reprezentative pentru cultura românească, ce se găsesc doar în muzee.

Acum ai acces la cea mai mare și cea mai valoroasă colecție de costume populare din colecția Dr. arh. Ana Maria Crișan, dar și la o deosebită selecție de covoare oltenești ori basarabene, piese de mobilier sau ceramică tradițională, completate de podoabe balcanice ori paftale.

Raritățile de colecție apar pentru prima dată în piață și te vor convinge nu doar prin unicitate, dar şi prin decorativitatea lor.

Expoziția de Carte Rară, Hărți Vechi și ManuscriseAi ocazia să participi la reuniunea hârtiilor de colecție!

În premieră descoperi cărți rare cu un puternic caracter documentar, hărți vechi și importante manuscrise ce provin din colecții importante – Dan Nasta, Sașa Pană, George Macovescu, Vania Gherghinescu.

Totodată, ai acces gratuit la vechi și rarisime ediții, precum prima carte scrisă în limba română - Cazania lui Varlaam ori „Profețiile lui Nostradamus” de la 1568, dar și exemplare ce poartă semnătura olografă a unor mari scriitori, precum Emil Cioran, Lucian Blaga, Marin Sorescu, George Bacovia, Nichita Stănescu sau Tudor Arghezi.

Expoziția Două Secole de DesignDouă secole de Design pentru creativii interesați de piese eclectice, dar și pentru cei care simt că a venit vremea schimbărilor frumoase și cu mult bun gust.

Parcurge selecția curentă și vei găsi echilibru - între culori, forme și materiale, descoperind doar piese statement pentru decorul propriei locuințe.

Aici găsești soluții accesibile și originale pentru casa ta - în noul marketplace Artmark, dedicat designului interior.

Expoziția „De la Clasic la Contemporan”Descoperă temele clasice recurente din arta românească, pornind de la portretele chivuțelor, naturile statice pline de belșug, nuduri delicate și misterioase, vederi orientale ori marine, până la simboluri și concepte în teme reinterpretate ale artiștilor contemporani.

Tur Ghidat pentru Grupuri

Participanți: 5-10 persoane

Program: 10:00 - 16:00

Programare: 48 ore înainte

Acces: GRATUIT

Suport: Română și Engleză

Declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale pentru comunicarea de mesaje cu conținut cultural și/sau comercial, pentru încheierea sau executare de contracte și că am citit și înțeles care sunt drepturile mele așa cum sunt prezentate în Politica de confidențialitate.

Nu ratați nicio expoziție sau licitație!

Abonați-vă la newsletter!

Urmărește-ne online