Expoziții în continuă schimbare în
centrul Bucureștiului

Orar: 10:00 - 20:00

Adresa: Str. C.A. Rosetti, nr.5 , București

Acces: Gratuit

Vizitează arta la ea acasă, la Palatul Cesianu-Racoviță

Vino să vezi cu ochii tăi cele mai mari opere de artă ale artiștilor clasici ori contemporani, piese decorative de colecție sau ceasuri și bijuterii unicat.

Expoziții curente

Expoziția „O poveste de vară” la Palatul Cesianu-Racoviță (27 iunie - 14 iulie 2022)Naturi statice, peisaje marine, urbane sau pastorale, portrete expresive, scene de gen, dar și nuduri delicate se reunesc la Palatul Cesianu-Racoviță. Vino să vezi peste 200 de opere de artă românească și europeană ce provin din patrimoniul unei galerii de artă bucureșteană.

Elegantele și autenticele lucrări de artă sunt semnate de Theodor Pallady, Samuel Mutzner, Octav Băncilă, Francisc Gall, Ludovic Basarab, Jules Perahim, Ion Pacea. Și tu poți face parte din această „Poveste de vară”!

Expoziția de Carte Rară, inclusiv o Colecție de Fotografie (01 - 19 iulie 2022)Un univers greu de circumscris, dar care așteaptă să fie descoperit la Palatul Cesianu-Racoviță.

Este ultima expoziție a sezonului pe care nu ai motive să o ratezi, având acces la o reuniune de colecție: cărți rare și fotografii de epocă!

Vei avea ocazia să vezi, în premieră, un hrisov de la 1412 emis de Alexandru cel Bun, să răsfoiești un exemplar bibliofil de lux cu dedicația celebrului Alexandre Dumas fiul, să admiri „Biblia Sacră” de la 1583, ilustrată cu 91 de gravuri sau Programul Grupului Liberal de susținere a guvernului Brătianu din 1876, dar și ultima fotografie a poetului național Mihai Eminescu.

Aproximativ 300 de piese rare îți așteaptă vizita la Palatul din str. C.A. Rosetti, nr. 5.

Tur Ghidat pentru Grupuri

Participanți: 5-10 persoane

Program: 10:00 - 16:00

Programare: 48 ore înainte

Acces: GRATUIT

Suport: Română și Engleză

Declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale pentru comunicarea de mesaje cu conținut cultural și/sau comercial, pentru încheierea sau executare de contracte și că am citit și înțeles care sunt drepturile mele așa cum sunt prezentate în Politica de confidențialitate.

Nu ratați nicio expoziție sau licitație!

Abonați-vă la newsletter!

Urmărește-ne online