Expoziții în continuă schimbare în
centrul Bucureștiului

Adresa: Str. C.A. Rosetti, nr.5 , București

Orar: Luni-Duminică 10:00 - 20:00

Acces: Gratuit

Vizitează arta la ea acasă, la Palatul Cesianu-Racoviță

Vino să vezi cu ochii tăi cele mai mari opere de artă ale artiștilor clasici ori contemporani, piese decorative de colecție sau ceasuri și bijuterii unicat.

Expoziții curente

Vino la Palatul Cesianu-Racoviță să vezi cele mai diverse și spectaculoase patru expoziții de artă din centrul Bucureștiului

Vizitarea expozițiilor va ocaziona descoperirea unor artiști în plină ascensiune, dar și a unei bogate selecții de opere artă, analiza varietății temelor artistice și primirea consultanței gratuite din partea unui reprezentant al Casei de Licitații A10 by Artmark în vederea stabilirii reperelor esențiale.

Deschide ușile Palatului Cesianu-Racoviță și descoperă noile expoziții.

De fiecare dată

Altfel. Variat. Surprinzător.

Întotdeauna Gratuit.

Expoziția unei colecții bucureșteneVino la Palatul Cesianu-Racoviță să vezi prima expoziție a noului sezon al pieței românești de artă!

Descoperă o impresionantă colecție de artă românească, inclusiv atelierul artistei Sanda Șărămăt: peisaje marine, portrete expresive, nuduri delicate ori naturi statice, alături de obiecte de colecție.

Nu rata întâlnirea cu operele semnate de Gheorghe Petrașcu, Rudolf Schweitzer-Cumpăna, Constantin Piliuță, Marcel Iancu, Harry Guttman ori Jules Perahim, care ocazionează începerea unei colecții de artă cu doar 100 de euro.

Expoziția unei Colecții Eclectice de Artă Românească, de la Piliuță la BandiExplorează o colecție de artă eclectică, de la Piliuță la Bandi, ce leagă trecutul de viitor și reunește tradiția cu noutatea.

Descoperă artiști consacrați, cu un impact puternic în piața de artă, precum Constantin Piliuță, Corneliu Baba, Ștefan Câlția și Sorin Ilfoveanu, dar și artiști contemporani, nelipsiți din colecțiile colecționarilor, precum Mircea Suciu, Felix Aftene sau George Mazilu, alături de tineri artiști talentați, care reprezintă viitorul promițător al artei contemporane și propun o abordare proaspătă și originală, aducând în discuție subiecte relevante din societatea modernă și experimentând cu tehnici și suporturi neconvenționale.

Expoziția de orientalism, precum și o colecție de hărți ale lumiiUrmând celebrul drum al mătăsii, de la Marele Zid și până în vestul Anatoliei, reunim într-o superbă Licitație de Orientalism măiestria artistică și meșteșugul culturilor răsăritene.

Descoperă stampe japoneze, acuarele și tușuri chinezești, netsuke și okimono din perioadele Edo și Meiji, Katane certificate NBTHK, obiecte dăruite dictatorului Nicolae Ceaușescu de către Șahul Mohammad Reza Pahlavi și Kim Ir-Sen, covoare țesuțe cu minuțiozitate și o minunată colecție de hărți rare ale lumii.

Expoziția de BijuteriiVino la Palatul Cesianu-Racoviță să admiri o colecție de 300 de bijuterii: piese impresionante din aur, argint și platină ornate cu pietre prețioase și semiprețioase.

Descoperă farmecul atemporal al bijuteriilor de colecție, contemporane și de epocă, și explorează un spectacol de culoare într-o combinație unică: de la diamante, safire, rubine și smaralde, la o gamă variată de pietre multicolore precum ametiste, tanzanite ori citrine.

Nu rata ocazia de a explora varietatea de piese de colecție și alege bijuteria care îți va reprezinta cel mai bine stilul și personalitatea.

Tur Ghidat pentru Grupuri

Participanți: 5-10 persoane

Program: 10:00 - 16:00

Programare: 48 ore înainte

Acces: GRATUIT

Suport: Română și Engleză

Declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale pentru comunicarea de mesaje cu conținut cultural și/sau comercial, pentru încheierea sau executare de contracte și că am citit și înțeles care sunt drepturile mele așa cum sunt prezentate în Politica de confidențialitate.

Nu ratați nicio expoziție sau licitație!

Abonați-vă la newsletter!

Urmărește-ne online