Required field
Required field
Invalid first name
Invalid last name
Please provide a valid email address!
Required field
Required field
Email address already in use
Required field
Please provide a valid password!
Must be at least 6 characters long
Must be at least 16 characters long
The passwords you have entered do not match
Required field
Error! Invalid email or password

Pasiunile nu mai trebuie puse în așteptare! Colecționează strategic! Adjudecă acum, plătește în timp!


Artmark încurajează și susține intențiile colecționarilor consacrați de a investi în pasiunea pentru artă prin prezentarea posibilității de a achiziționa opere de artă în rate, pe o perioadă de cel mult 12 luni. Această facilitate se adresează colecționarilor pe termen lung și clienților fideli, cu un istoric pozitiv cu Artmark, ce beneficiază de o situație financiară stabilă și de o bună reputație în comunitatea iubitorilor de artă.

Facilitatea de plată se aplică obiectelor de artă sau de colecție ce fac, din timp în timp, obiectul licitațiilor Artmark, și are în vedere achiziții de artă ce depășesc individual, nu cumulativ, pragul valoric de 20.000 euro.
Pentru a beneficia de facilitate, colecționarul trebuie să se adreseze, înainte de data licitației, directorului departamentului de vânzări al Artmark, dl. Mihail Stomff, mihail.stomff@artmark.ro, tel.  0756 056 101. Acordarea facilității este condiționată de un acord prealabil licitației, consolidat pe o analiză de risc specific, și semnarea unei convenții de plată în rate ulterior licitației.

Scopul facilității este de a ajuta la o mai bună bugetare și administrare a fondurilor personale destinate educației vizuale și formării, în timp, a propriei colecții de artă. Acum este momentul să-ți extinzi colecția!

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x