Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!

Licitațiile lunii martie

Vă invităm să participați la cel mai important eveniment al momentului din piața de artă românească, Licitația de Primăvară. Selecția noastră include opere semnate de clasicii: Grigorescu, Luchian, Tonitza, Pallady, Petrașcu, Iser, Ressu, Dărăscu, cât și de contemporanii: Baba, Ciucurencu, Bălașa, Ilfoveanu, Câlția, Ghenie și alții.


  • Licitaţia de Primăvară, inclusiv o colecție repatriată din Cehia și o colecție retrocedată de Muzeul Național de Artă al României #321/2019
    Radisson Blu Hotel Bucharest Mie, 27 Martie 2019

    Licitația de Primăvară este un bun prilej pentru iubitorii de artă să își înfrumusețeze colecțiile cu capodopere fără egal și cu tematici mult îndrăgite. De această dată, o "Fetiță a pădurarului", dar nu în versiunea lui Nicolae Tonitza, ci ieșită din paleta mai “cuminte” a lui Nicolae Grigorescu. Același Mare Maestru ne îmbie cu opere precum: "Primăvară pe Valea Doftanei", "Casa pădurarului", "Hangiță", "Toamnă pe Valea Doftanei". Tot acum, veți putea admira o încântătoare "Margine de pădure" de Ștefan Luchian, sinuoase nuduri de Nicolae Tonitza, vibrante naturi statice semnate de Theodor Pallady, Gheorghe Petrașcu sau Ion Theodorescu-Sion, un Balcic văzut de Iosif Iser, dar și de Nicolae Dărăscu, peisaje de la Vlaici surprinse de Camil Ressu. Vom ajunge apoi în contemporaneitate, provocați de îndrăznețe lucrări de Corneliu Baba, Alexandru Ciucurencu, Sabin Bălașa, Sorin Ilfoveanu, Ștefan Câlția, Adrian Ghenie și mulți alții.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x