Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!

11月的拍卖

这个月你可以去拜访亚洲艺术拍卖的展览:来自8个罗马尼亚私人收藏品( Gheorghe Manu将军、 Leontin Sălăjan 将军以及其他重要外交官和外交部长) 连同我们的印刷品和多重拍卖展览,罗马尼亚大师和欧洲大师签署的作品 也是战后和当代拍卖展,与国际标准接轨。

  • Licitaţia de Artă Decorativă, inclusiv colecţia de antichități a doctorului Horia Slobozianu și o importantă selecție de argint rusesc #309/2018
    Cesianu-Racoviță Palace, Bucharest Mie, 12 Decembrie 2018

    Piese din argint manufacturate în ateliere celebre din Europa, casete de bijuterii şi cutii muzicale, tabachere, vase şi tacâmuri pentru servit masa, diverse piese funcţionale şi decorative sunt propuse celor interesaţi să adauge rafinament interioarelor, investind în obiecte de valoare şi cu mult bun-gust. Şi tot acum vă prezentăm exemplara colecţie a doctorului Horia Slobozianu, care a fost printre multe altele şi un pasionat arheolog. O parte dintre descoperirile sale în acest sens se regăsesc și în această colecție ce păstrează ca într-un tezaur fragmente statuare, capiteluri, stele funerare grecești, măști, amfore, scarabei elenistici, obiecte otomane, grecești, bizantine, romane și greco-romane, cahle otomane. Pe lângă acestea, regăsim și o serie de icoane transilvănene, fragmente de iconostase, cădelnițe, epitafuri, piese de mobilier.

  • Licitația de Iarnă, inclusiv o selecție din colecția Dr. Ioan Dumitrescu-Popovici #311/2018
    JW Marriott Bucharest Grand Hotel Marți, 18 Decembrie 2018

    Cele mai valoroase nume ale artei româneşti, opere clasate la categoria Tezaur şi importante colecţii de artă. Licitaţia de Iarnă este mereu un regal de bijuterii plastice semnate de Mari Maeştri de ieri şi de azi, pornind de la Theodor Aman, Nicolae Grigorescu, Ştefan Luchian, Nicolae Tonitza, Theodor Pallady, Gheorghe Petrașcu, Iosif Iser şi ajungând în contemporaneitate la Adrian Ghenie.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x