Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!

11月的拍卖

这个月你可以去拜访亚洲艺术拍卖的展览:来自8个罗马尼亚私人收藏品( Gheorghe Manu将军、 Leontin Sălăjan 将军以及其他重要外交官和外交部长) 连同我们的印刷品和多重拍卖展览,罗马尼亚大师和欧洲大师签署的作品 也是战后和当代拍卖展,与国际标准接轨。


 • Licitația unei selecții din colecția de artă Lucrezia şi Ion Pacea #316/2019
  Artmark, Cesianu-Racoviță Palace Joi, 21 Februarie 2019

  Ion Pacea este considerat unul dintre cei mai mari coloriști ai picturii române moderne. Împreună cu soția sa, Lucrezia Pacea, artistă la răndul său, a lăsat în urmă pe lângă opere excepționale și o colecție foarte cuprinzătoare de artă plastică românească și europeană, obiecte de artă decorativă, icoane vechi, covoare tradiționale românești, obiecte din argint din atelierele transilvănene, hărți și multe altele.


 • Licitația colecției Dr. Anamaria Roth și Dr. Edgar Nicolau de Artă Orientală Veche #317/2019
  Artmark, Cesianu-Racoviță Palace Joi, 21 Februarie 2019

  O licitație cât o călătorie în jurul lumii cu mașina timpului. Propunem colecționarilor care prețuiesc timpul rămas “captiv” într-un obiect cu încărcătură istorică: artefacte vechi de mii sau sute de ani, provenind din China, India, Thailanda, Nepal, Etiopia, Mesopotamia, precum și antichități grecești și romane din colecția ce a aparținut atât Dr. Anamaria Roth, cât și Dr. Edgar Nicolau.


 • Licitația de Mărțișor de Bijuterii și Artă Decorativă #318/2019
  Artmark, Cesianu-Racoviță Palace Marți, 26 Februarie 2019

  Îmbiem primăvara cu o colecție de bijuterii și obiecte de artă decorativă unice, Art Nouveau, Art Deco, Belle Époque sau de o frumusețe contemporană, din atelierele Cartier, Fabergé, Joseph Resch, Chopard etc. Bijuteriile, ieșite din mâinile talentate ale cunoscuților creatori, vă vor spune povești prinse în sclipiri de aur, argint sau platină, istorii montate în diamante, safire, smaralde, rubine sau alte pietre prețioase.


 • Licitația de Covoare #319/2019
  Artmark, Cesianu-Racoviță Palace Joi, 28 Februarie 2019

  Țesutul covoarelor este o artă extrem de veche care a atins apogeul în Turcia, Persia, Caucaz, Turkestan, Afganistan, Pakistan, Nepal, India si China, fiecare centru având caracteristici, tehnici, modele și teme specifice. Se pare că cel mai vechi covor care a supraviețuit până în zilele noastre datează din secolul 5 î.d.H. și a fost descoperit în ghețurile Siberiei. Licitația de față este o invitație în acest univers decorativ în care veți avea ocazia să admirați o selecție de piese de secol XIX-XX: covoare persane, turcești, pakistaneze sau din Azerbaijan, precum și scoarțe oltenești sau maramureșene, covoare muntenești sau moldovenești, în care încă se țes cele mai viu colorate povești.


 • Licitația de Artă de Mărțișor #320/2019
  Artmark, Palatul Cesianu-Racoviță Joi, 28 Februarie 2019

  Vă propunem o selecție de opere semnate de Mari Maeștri români, mărțișoare ''înrămate'' numai bune de asortat celor mai primăvăratice colecții. Selecția noastră cuprinde tablouri de mici dimensiuni, creații clasice de Theodor Aman, Nicolae Grigorescu, Nicolae Tonitza, Camil Ressu, Iosif Iser sau contemporane de Horia Bernea, Georgeta Năpăruș, Paul Neagu, Sorin Ilfoveanu și mulți alții.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x