Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!

Licitații martie

Primăvara s-a lăsat îndelung așteptată anul acesta, iar noi am decis să vă răsplătim răbdarea cu o selecție de lucrări ale maeștrilor de ieri și de azi, nume răsunătoare ale plasticii românești. Tot acum, “imagini ale sacrului” definesc timpul rămas până la sărbătoarea pascală, subliniind încă o dată importanța lor în tradiția și cultura română.

  • Licitația de Primăvară #282/2018
    Athénée Palace Hilton, București Marți, 27 Martie 2018

    Culorile primăverii în lucrări de referință în plastica românească. Licitația de Primăvară reprezintă un etern "rendez-vous" cu frumosul. Pornind de la "Casa pictorului de la Câmpina" (Nicolae Grigorescu), vom face o "Promenadă" (Ştefan Luchian) la "Chioggia" (Gheorghe Petrașcu) ajungând la "Cafeneaua din Bazargic" (Iosif Iser), pentru a ne plimba mai apoi "Pe cheiul Senei" (Theodor Pallady), unde un tânăr pictor își face "Autoportretul" (Adrian Ghenie) fără să bănuiască nici o clipă cât de cunoscut va deveni mai târziu.

  • Licitația "Imagini ale Sacrului, inclusiv 66 de cărți importante pentru sufletul românesc" #283/2018
    Artmark - Palatul Cesianu-Racoviță Joi, 29 Martie 2018

    Licitația "Imagini ale Sacrului" vă va surprinde cu o selecție de cărți rarisime, de la "Primul Octoih" în slavonă al ieromonahului Macarie (1494) la prima ediție a "Noului Testament" în limba română (Bălgrad,1648), de la "Cheia Înțelesului" a Mitropolitului Varlaam, prima carte tipărită la București (1678) la "Evanghelia" lui Șerban Cantacuzino (1682) și cea a lui Antim Ivireanul (1697), precum și manuscrise frumos miniate sau rare icoane pe sticlă sau lemn, unele cu ferecătură de argint, din ateliere provenind din Țara Românească și Moldova (secol XVII- XIX).

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x