Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!

Licitațiile lunii mai

Luna mai va fi o lungă călătorie. Purtaţi de mirajul Orientului vom porni din Balcic şi vom ajunge dincolo de Bosfor printr-o cuceritoare galerie de tablouri şi obiecte exotice. În aceeaşi notă, pentru firile mai sentimentale, am pregătit o colecţie de tablouri cu fior romantic. Şi cum vara se apropie vertiginos, pentru o mai plăcută petrecere a serilor alături de prieteni, vă prezentăm câteva încântătoare sculpturi şi piese de mobilier de grădină. Iar pentru cei care îşi fac din aranjarea casei o artă, vă propunem o elegantă selecţie de piese de design postbelic şi contemporan.

 • Licitația de Orientalism și Marine #289/2018
  Artmark, Palatul Cesianu-Racoviță Mie, 23 Mai 2018

  Mirajul Orientului izvorât din dorinţa de a descoperi o lume exotică şi fascinantă este prezent în tablourile unor artiști precum Nicolae Tonitza, Iosif Iser, Samuel Mützner, Theodor Pallady, Gheorghe Petraşcu, Carol Popp de Szathmari, dar şi în fermecătoare obiecte de artă decorativă ce vă invită într-o ispititoare călătorie a simţurilor.

 • Licitația de Sculptură și Mobilier de Grădină #290/2018
  Artmark, Palatul Cesianu-Racoviță Mie, 23 Mai 2018

  Licitația de Sculptură și Mobilier de Grădină pune la dispoziţie iubitorilor de natură, o încântătoare selecţie de băncuţe, pergole, măsuţe, vase, precum şi alte obiecte decorative menite să aducă în spaţiul intim al grădinii un pic din cochetărie, farmec şi “joie de vivre”.

 • Licitația unei Colecții romantice #291/2018
  Artmark, Palatul Cesianu-Racoviță Joi, 24 Mai 2018

  Romantismul a readus în pictură pitorescul și sublimul din natură, libertatea imaginaţiei şi a sentimentelor, căutarea exoticului, a paradisurilor artificiale, spiritul sălbatic, dezlănţuit. Cu acelaşi fior sunt realizate şi lucrările semnate de artişti români precum: Nicolae Vermont, Emilian Lăzărescu, Mişu Teişanu, George Catargi, Ignat Bednarik şi Aurel Bordenache.

 • Licitația de Design Postbelic și Contemporan, inclusiv o colecție de scaune din toate timpurile #292/2018
  Artmark, Palatul Cesianu-Racoviță Joi, 24 Mai 2018

  Acoperind o paletă vastă – de la contemporaneitate la clasicitate și historism, de la Art Nouveau şi Art Deco la Mid-century Modern, Licitația de Design Postbelic și Contemporan, inclusiv o colecție de scaune din toate timpurile răspunde pasiunii colecționarilor de a-şi modela spaţiul personal într-un stil elegant și reprezentativ.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x