Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!

Licitațiile lunii ianuarie

Începem noul an cu o importantă colecție străină de artă românească, dar și cu cele mai incitante și surprinzătoare autografe ale unor personalități marcante care au făcut istorie. Și tot acum, o selecție specială de vinuri vechi, precum și opere ale unor clasici și moderni din repertoriul picturii și sculpturii europene.

 • Licitația colecției de artă românească a bancherului olandez Anthony van der Heijden #312/2019
  Joi, 31 Ianuarie 2019

  Vă prezentăm o colecție importantă în care Mari Maeștri ai artei românești (Nicolae Grigorescu, Nicolae Tonitza, Iosif Iser, Rudolf Schweitzer-Cumpăna, Octav Băncilă) se află într-un dialog vibrant cu cele mai reprezentative nume ale artei postbelice și contemporane, de la Horia Bernea la Corneliu Baba, de la Horia Damian la Ion Alin Gheorghiu, Constantin Piliuță sau Marin Gherasim, de la Ștefan Câlția la Sorin Ilfoveanu.

 • Licitaţia de Autografe, inclusiv colecția D.P. #313/2019
  Joi, 31 Ianuarie 2019

  Un muzeu al autografului nu s-a “inventat” încă în România, dar cu siguranță iubitorii de astfel de amintiri vor regăsi în această licitație o mulțime de loturi ce păstrează numele unor personalități marcante: manuscrise ale unor mari scriitori români (Alexandru Macedonski, George Bacovia, Tudor Arghezi, Camil Petrescu, Nichita Stănescu), documente cu semnătura olografă a unor personalități istorice (Napoleon Bonaparte, Nicolae Golescu, Nicolae Iorga, Iuliu Maniu), fotografii cu semnături olografe (George Enescu, Regina Maria, Principesa Elena, Nadia Comăneci, Ilie Năstase), iar pentru iubitorii de super-eroi, autograful lui Stan Lee, precum și multe alte surprize plăcute.

 • Licitația unei selecții din 3 Colecții bucureștene de Vinuri #314/2019
  Marți, 05 Februarie 2019

  Se știe că “in vino veritas” și nu e mai puțin adevărat că atunci când vine vorba de vinuri de colecţie, Franţa şi Italia ţin capul de afiş. Vă prezentăm o selecție cu totul specială de vinuri vechi, de origine controlată din cele mai renumite podgorii, vinuri cu ținută făcute parcă anume pentru pivnițele colecționarilor rafinați.

 • Licitaţia de Artă Europeană, inclusiv o selecție din colecția de artă clasică a diplomatului Vasile Stoica #315/2019
  Marți, 05 Februarie 2019

  Vă prezentăm o selecție de rafinate opere de artă din repertoriul european, cuprinzând atât clasici precum: Paul Bril, Gerrit Dou, Giovanni Ghisolfi, Carlo Maratta, Giovanni Paolo Panini, Nicolas de Largillière, cât și mai modernii: Henri Toulouse-Lautrec, Georges Braque, Henri Matisse, Pablo Picasso, René Magritte sau Salvador Dali.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x