Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!

Licitații octombrie-noiembrie

Moda se schimbă, dar eleganța este eternă. Vă invităm la o etalare a bunului-gust prin Licitația de Eleganță și Bijuterii Importante. Și cum nimic nu este mai frumos decât înţelepciunea rostită cu eleganţă, Licitația Mari Gânditori vă propune o importantă colecție de manuscrise, cărți, scrisori, dedicații și semnături olografe aparținând câtorva prestigioase personalități ale culturii naționale. Tot acum, cel mai aşteptat eveniment al sezonului, Licitaţia de Toamnă – Top 100 Mari Maeștri ai Artei Româneşti va stârni „polemici cordiale” într-un duplex București – Târgu-Mureș.

 • Licitația "Mari Gânditori Români" #264/2017
  Artmark - Palatul Cesianu-Racoviță Marți, 31 Octombrie 2017

  Se spune că “Omul devine ceea ce gândește”. Licitația Mari Gânditori este o incursiune în viața și opera câtorva dintre cele mai cunoscute nume ale culturii române. De la Aron Pumnul la Lucian Blaga, de la Emil Cioran la Mircea Eliade, licitația cuprinde manuscrise, cărți rare, corespondență și alte obiecte legate simbolic de aceste personalități de marcă.

 • Licitația de Eleganță și Bijuterii importante #265/2017
  Artmark - Palatul Cesianu-Racoviță Marți, 31 Octombrie 2017

  Bijuteriile au o valoare intrinsecă care nu ține nici de numărul de carate, nici de puritatea metalelor și nici de numele designerului. Bijuteriile valoroase sunt cele care poartă cu sine o încărcătură emoțională, fiind sursa celor mai interesante, personale și mai memorabile povești de familie. La modă timp de generații la rând, bijuteriile și accesoriile eleganței sunt o investiție excelentă și o constantă sursă de inspirație.

 • Licitația de Toamnă - Top 100 Mari Maeștri ai Artei Românești #266/2017
  Duplex București - Târgu-Mureș Joi, 02 Noiembrie 2017

  Artă de prestigiu şi o selecţie a celor mai bine cotaţi artişti români şi maghiari ale căror picturi au fost tranzacționate în licitaţiile publice din România din anii `90 până în prezent. Licitaţia de Toamnă – Top 100 Mari Maeștri ai Artei Româneşti aduce în lumina reflectoarelor primul eșalon al artiștilor de patrimoniu. Acestora li se adaugă cele mai importante nume ale artei contemporane, tot mai prezente în licitaţiile internaţionale.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x