Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!

Licitațiile lunii iulie

Aflați ultimele tendințe din arta contemporană printr-o excepțională selecție de lucrări semnate de cele mai valoroase nume ale prezentului. Și tot acum o splendidă colecție de bijuterii vă va face vara mai sclipitoare și mai chic. Iar o vacanță relaxantă merge bine întotdeauna cu un joc nobil sau cu un vin de colecție din cele mai faimoase podgorii.

  • Licitația de Bijuterii #297/2018
    Artmark, Palatul Cesianu-Racoviță Joi, 12 Iulie 2018

    Ne așteaptă o vară generoasă cu multe bijuterii vechi încărcate de istorie, toate la prețuri foarte accesibile. Fie că vorbim de un inel Bauhaus din aur, de un set Novelty format din cercei și pandantiv, ori poate de un pin Art Deco din argint, de un pandantiv Belle Époque decorat cu camee și perle sau de o broșă Apus de soare pe mare, în manieră Jugendstil - suntem siguri că toate acestea vă vor face zilele de vacanță mai intense și mai elegante. Și tot în Licitația de Bijuterii veți mai putea găsi o selecție de ceasuri aparținând unor mărci renumite, precum Omega, Longines, Cartier, Jaeger-LeCoultre etc.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x