Notice
x

If you encounter issues while using the www.artmark.ro website, and your browser is Internet Explorer, please try visiting using other browsers: Chrome, Firefox, Edge etc.
Thank you!

Licitați online

A10 vă pune la dispoziție propria platformă - Artmark Live – pentru a licita online și a urmări transmisia live, în timp real, a licitației
1.
Pentru a licita online, prin platforma Artmark LIVE, trebuie să aveți un cont activ. Dacă nu aveți deja un cont la noi, veți fi direcționat să vă creați unul; după transmiterea informațiilor esențiale indicate la accesare, contul va fi activat în cel mai scurt timp și veți primi un mail de confirmare. Dacă aveți deja un cont, vă rugăm să vă asigurați că acesta este activ, informație disponibilă la accesarea contului; activarea se realizează simplu prin transmiterea informațiilor esențiale indicate la accesare.
2.
În seara licitației veți putea accesa platforma online Artmark Live prin butonul de Licitație Live vizibil pe site și apoi licita la loturile ce v-au stârnit interesul.
3.
Cum funcționează platforma Artmark Live
Licitați inteligent -  Butonul principal vă va avertiza prin schimbarea culorii. Verde înseamnă că licitația este în plină desfășurare, portocaliu vă atrage atenția că maître-priseurul se pregătește să adjudece, iar roșu că este ultima șansă de a licita pentru lotul respectiv înainte de a fi adjudecat.
Live text - Chiar dacă nu puteți vedea sala de licitație, veți ști tot ce se întâmplă cu ajutorul opțiunii de transcriere a pașilor licitației. Astfel, puteți citi scenariul licitației în timp real chiar sub butonul principal.
Strategic - Sub secțiunea cu scenariul licitației se află o bandă gri care vă informează atât suma (prețul curent) care este cerută în sală de către maître-priseur, dar și sumele de licitare următoare. Astfel, sunteți în gardă și vă puteți plănui pașii dinainte.
Navigare - În josul paginii sunt afișate toate loturile licitate în seara respectivă. Mutaţi cursorul în dreptul lotului care vă interesează. Loturile adjudecate până în acel moment vor fi semnalizate astfel: loturi adjudecate: “Adjudecat”, marcate cu o linie verde; loturi în curs de licitare: marcate cu o linie albastră; loturi neadjudecate: “Reintroducere” marcate cu o linie roşie.
Reintroduceți - Odată ce apăsați butonul de reintroducere, aplicația vă va cere să-i confirmați această opțiune. Odată confirmată, licitarea va fi automată atunci când lotul va fi strigat de maître-priseur, fără să mai fiți nevoit să apăsați butonul de licitare. Astfel, aplicația vă garantează că primul pas pentru lotul reintrodus de către dumneavoastră vă aparține.
Facturare - În ziua următoare licitaţiei veţi primi factura loturilor adjudecate, însoţită de detaliile de plată. Pentru mai multe informaţii legate de facturare şi ridicarea loturilor vă rugăm sa ne contactați la: auctions@artmark.ro, 0736 381 178.