Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!

Comisari de licitație

Adina Matei

Adina Matei

Cu un background juridic la care se adaugă o experiență de 8 ani în domeniul bancar, Adina este o cunoscătoare a segmentului private banking, HNWI si a pieței de luxury, certificată în 2012 în Art Management prin intermediul Institutului Artmark de Management al Artei. În paralel, Adina este consultant de strategie pentru achiziția de clienți și business development pentru companii ce targetează piața de lux din România. O dovadă vie a legăturii strânse între licitațiile de artă și bursa financiară, o apropiată a Casei, prezentă la absolut toate licitațiile Artmark începând cu 2008, Adina este comisarul de licitație al Casei cu cele mai multe licitații conduse la activ.
Cu o perseverență rară, o capacitate de concentrare remarcabilă și un rafinat simț al situației și al umorului, Adina reușește să mențină vie tensiunea sălii, fie că vorbim de licitații de jumătate de oră sau evenimente în sistem duplex, ce se prelungesc adânc în miezul nopții. Adina Matei conduce echipa de maitre priseuri ai casei și își propune să oficializeze profesia de maitre priseuri în România la standardele internaționale impuse de Artmark.

Victor Safta

Victor Safta

Un veteran al firmelor de brokeraj financiar, Victor a ocupat funcția de General Manager la Valahia Capital timp de 2 ani, pentru a se alături apoi în aceeași poziție firmei X-Trade Brokers. Din iunie 2012 este General Manager la Noble Securities România.

Comisarul de licitație cu cea mai veche experiență în cadrul casei Artmark, Victor este o prezență tonică, plină de umor și implicare, ce trăiește alături de participanții din sală fiecare moment al licitației. Cu o experiență vastă în sistemul intermedierii financiare, Victor este un obișnuit al situațiilor extreme, ce implică reacții spontane, reușind să transmită sălii adrenalina unei burse de artă.

Anca Andrei

Anca Andrei

Cu o carieră de aproape 10 ani în sistemul bancar, atât în România cât și internațional, Anca este certificată în 2012 în Art Management prin intermediul Institutului Artmark de Management al Artei și își dorește să lanseze propriul proiect de galerie de artă românească contemporană. Anca este VP pentru Citibank Polonia și responsabilă de dezvoltarea strategiilor de achiziție clienți pentru segmentul Bank@Work. O apariție caldă, mereu zâmbitoare, Anca izbutește să mențină o atmosferă optimistă în cele mai tensionate lupte ce se dau pentru loturile râvnite în licitație. Cu un temperament senin, dar și o precizie și o eficiență caracteristice profesiei pe care o practică zilnic, Anca a reușit într-un timp record să devină unul dintre cei mai apreciați comisari de licitație ai casei Artmark.

Dragos Mihaila

Dragoș Mihăilă

În vara lui 2013, Licitația de Eleganță desfășurată la Mamaia aducea un nou nume la pupitrul Artmark: Dragoş Mihăilă, prezenţă carismatică, ce inspiră o nouă atitudine în spectacolul pieței de artă. Îl recomandă un mix inedit de dinamism, spontaneitate, cunoștințe în managementul artei și experiență de peste 7 ani în zona Sales & Customer Care la Vodafone România. Acestora li se adaugă plăcerea comunicării, ce transpare din copywriter-ul Dragoș Mihăilă, funcție ce o ocupă începând din 2013 în cadrul Intact Media Group.

Vocea cu o tonalitate plăcută, specifică omului de radio, dinamismul şi atitudinea pozitivă fac din Dragoş o gazdă plăcută, reuşind să imprime întregii săli de licitație energia şi efervescența unui spectacol de artă.

Oana Lungu

Oana Lungu

Oana se alătură comisarilor de licitație Artmark din luna martie 2014, fiind unul dintre cei mai tineri membri ai echipei. Cu un background în domeniul comunicării (licențiată în Comunicare și Relații publice la SNSPA), Oana alege, din 2008, domeniul financiar, fiind în prezent Product Manager Electronic Banking în cadrul Piraeus Bank România. Cu un zâmbet senin și o privire hotărâtă, Oana începe fiecare licitație cu promisiunea unui spectacol savuros pentru toți cei prezenți în sală ori virtual. Calmă, caldă și cu o concentrare de neclintit, păstrează îndelung atenția publicului, alternând momentele de suspans cu momente mai relaxante. Oana s-a adaptat rapid la adrenalina din sala de licitație și, cu fiecare ocazie, reușește să comunice cu participanții cu naturalețe și aplomb.

Vlad Babenco

Vlad Babenco

Absolvent al Universității București - licențiat în Științele Comunicării și cu un masterat în teorie politică feministă și protecția minorităților, Vlad are o experiență de 4 ani în cadrul Artmark. A lucrat de la inceput în departamentul de Auction Sales unde a descoperit plăcerea de a tranzacționa și cunoaște artă. În prezent, pe lângă activitatea de Relationship Manager, este lector în cadrul proiectului „Art me up!”.
Din 2014 devine unul dintre comisarii de licitații al Casei Artmark. Definit de optimism și prezență de spirit puternică, aduce cu el un zâmbet sincer oricărei situații. O licitație nu se desfășoară mecanic și rece, astfel pentru Vlad pe primul loc este relația cu sala, fiind mereu în dialog energic cu licitatorii.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x