Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!

Artmark Live

Serviciul Artmark Live permite participarea online la licitaţiiÎntr-un context global în care mediul online a devenit o necesitate, iubitorii de artă îşi manifestă din ce în ce mai mult preferinţa pentru lumea virtuală, care le oferă securitate, intimitate şi confort. În acest sens, începând din septembrie 2011, Artmark vă oferă posibilitatea de a trăi o nouă experiență a licitațiilor: participarea de la distanță, prin Artmark Live. Mai mult, din noiembrie 2015, Artmark facilitează utilizatorilor experiența virtuală prin posibilitatea accesării și licitării prin platforma Artmark Live de pe smartphone și tabletă.


Ce este Artmark Live?


Artmark Live este o platformă de licitare în timp real prin Internet, care vă permite să licitaţi de la distanţă într-un mod sigur, comod şi discret. Asemenea participanților din sală, veți primi o paletă de licitație cu care veți licita pentru lotul dorit. Conducătorul de licitație este notificat instantaneu de oferta dumneavoastră, introducându-vă în concurs alături de ceilalți participanți. Prin transmisie video live, mesaje scrise și avertizări sonore, sunteți informat permanent asupra situaţiei ofertei dumneavoastră, acțiunilor celorlalți participanți și deciziilor conducătorului de licitație.

Artmark Live Online

Crearea unui cont şi înregistrarea


Pentru a participa online la Licitațiile Artmark este nevoie să vă creați un cont pe site-ul Artmark. Înregistrarea contului pe site poate fi făcută până la ora 12, în ziua licitaţiei la care doriți să participați online. În cursul procesului de înregistrare, veți primi numărul paletei de licitație. Acest număr de paletă poate fi rezervat pentru dumneavoastră și în licitațiile următoare, în măsura în care doriți acest lucru.
Odată ce procesul de aprobare a contului s-a încheiat, la următoarele accesări Artmark Live va fi suficient să vă logați introducând doar adresa de e-mail și parola.

După înregistrarea contului, veți fi contactat telefonic pentru confirmare de către un reprezentant Artmark. Pentru verificarea identității, veți fi rugat să trimiteți prin fax sau email o copie a actului dumneavoastră de identitate. Odată ce procesul de înregistrare s-a încheiat, la următoarele accesări Artmark Live va fi suficient să vă logați, introducând adresa de email și parola.

Fereastra Artmark Live


Cu o oră înaintea începerii licitației, în fereastra Artmark Live puteți consulta lista loturilor licitației. Pe tot parcursul evenimentului, în partea stângă a ecranului va fi afişat lotul curent, cu numărul şi fotografia, intervalul estimativ, prețul de pornire și prețul curent licitat.

În partea dreaptă a ecranului, va apărea prețul cerut pentru următorul pas de licitare, căsuța cu statusul ofertei dumneavoastră și alte mesaje importante în procesul de licitare.

Artmark Live vă oferă posibilitatea de a fi permanent conectat la sala de licitație, prin transmisie video live. Opțiunea “Alerte sonore” bifată vă avertizează de fiecare dată când plasaţi o ofertă sau primiţi un mesaj nou.

În cazul în care viteza conexiunii dumneavoastră la Internet este mai redusă (timpul de întârziere al transmisiei video live va fi afişat sub fereastra video), specialiștii noștri vă recomandă să vă bazați pe mesajele scrise, actualizate în timp real, şi să ignorați sonorul întârziat al transmisiei video live.

Plasarea ofertei


Plasați oferta dumneavoastră apăsând butonul verde de licitare. Atunci când pasul de licitație vă aparține, butonul de licitare este dezactivat, urmând să se reactiveze de îndată ce este primită o ofertă concurentă.

Prin apăsarea butonului de licitare, oferta dumneavoastră va deveni activă și va fi luată în considerare în desfăşurarea licitației, inclusiv în situaţia închiderii ferestrei Artmark Live.

Activarea pilotului automat


Dacă preferaţi să săriţi mai mulţi paşi de licitaţie, pentru a contracara ofertele concurente, puteţi utiliza opțiunea de pilot automat, care licitează pentru dumneavoastră până la o anumită sumă. Vi se va cere să confirmaţi trecerea pe pilot automat pentru lotul curent și suma până la care sunteţi dispus să participaţi, urmând ca programul să liciteze în locul dumneavoastră, combătând orice ofertă concurentă, până la suma stabilită. Încetarea licitării automate se face prin dezactivarea opțiunii de pilot automat, precum și prin închiderea ferestrei de Artmark Live..

Reintroducerea unui lot neadjudecat


Pe parcursul licitației, aveți oricând posibilitatea să vizualizați situaţia loturilor precedente. Mai mult, puteți urmări preţurile de adjudecare sau puteți cere reintroducerea loturilor neadjudecate. Pentru reintroducerea unui lot, este necesar să răspundeţi unui mesaj de confirmare, după care conducătorul de licitație va stabili un moment oportun pentru strigarea lotului cerut.


Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x