Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!
 • O șansă istorică pentru un clavecin regal

   

  Licitația „Clavecinul regilor. De la Versailles la Peleș”

  Artmark, Palatul Cesianu-Racoviță, marți 9 mai 2017, orele 19:00

  Licitația „Clavecinul regilor. De la Versailles la Peleș” este un eveniment organizat de Asociația Antiqva, în asociere cu casa de licitații Artmark, cu scopul de a contribui la strângerea de fonduri destinate restaurării clavecinului istoric Taskin de la Muzeul Național Peleș. Asociația Antiqva reunește iubitori de muzică veche, fiind cunoscută pentru proiecte statornice și valoroase de promovare a muzicii vechi, între care Festivalul de Muzică Veche București, Stagiunea de Muzică Veche și prezentul demers – proiectul Taskin.

  În licitație vor fi prezente aproximativ 60 de lucrări aparținând unora dintre cei mai importanți artiști români contemporani care, prin acest eveniment caritabil, își leagă simbolic operele de destinul unui instrument rarisim. Ion Grigorescu, Ștefan Râmniceanu, Mircea Cantor, Horea Paștina, Viorel Mărginean sunt doar câțiva dintre artiștii români consacrați care contribuie la acest proiect exemplar.

  Clavecinul de la Peleș a fost cumpărat de către Felix Bamberg pentru colecția regelui Carol I. Felix Bamberg, doctor în filosofie, istorie şi estetică, autor al unor remarcabile studii de istorie a artei şi, în acelaşi timp, expert de artă şi colecţionar, diplomat al Prusiei şi apoi al Germaniei, este cel care îl îndeamnă pe rege să participe la licitaţiile mai importante din Europa epocii pentru formarea colecției regale de tablouri și obiecte de artă.

  Povestea clavecinului începe într-un atelier din Antwerp la 1621, fiind creația lui Andreas Ruckers. După un secol și jumătate, clavecinul a ajuns în atelierul vestitului constructor parizian de clavecine Pascal Taskin. El readuce instrumentul la viață, dându-i cetățenie franceză și transformându-l într-un clavecin cu două manuale și patru registre. Inițial în proprietatea familiei regale a Franței, aparținând Doamnei Élisabeth, sora Regelui Ludovic al XVI-lea, clavecinul avea să devină instrumentul de suflet al reginei Elisabeta, patroană a artelor, mare iubitoare a muzicii și a poeziei.

  Astăzi, instrumentul face parte din Patrimoniul Național fiind clasat în categoria „Tezaur”. Proiectul de restaurare implică o echipă de experți internaționali și români, iar clavecinul Taskin, care a fost „mut” din perioada comunismului până în prezent, va putea fi admirat și ascultat din nou, ca urmare a proiectului actual de restaurare. Proiectul mai cuprinde realizarea unui album și a unui film documentar, realizarea unor înregistrări de muzică barocă, precum și prezentări publice ale instrumentului și organizarea unei stagiuni cu concerte de clavecin susținute de importanți claveciniști europeni.

  Va prinde oare din nou glas minunatul clavecin? Seara de 9 mai este una decisivă pentru soarta unuia dintre foarte puținele instrumente istorice ale României!

 • Un important Luchian scos la licitație


  Marți, 9 mai 2017,
  Artmark - Palatul Cesianu-Racoviță

  Licitația unei colecții de Artă Modernă importantă

   

  O valoroasă pictură semnată de Ștefan Luchian va fi scoasă la licitație în data de 9 mai. “Crizanteme și dumitrițe” (100.000 – 160.000 de euro), operă databilă în intervalul 1910-1912, îmbină simplitatea motivului cu virtuozitatea artistică, iar aspectul de monumentalitate al picturii devine esența tabloului.

  Picturile cu flori ale artistului aveau să își găsească apogeul ca subiect de sine stătător cu ocazia Centenarului nașterii lui Ștefan Luchian, în expozițiile organizate în anii 1966-1968. Din păcate, anul 2016, cel care ar fi trebuit să celebreze Centenarul morții marelui pictor, „înnoitorul picturii românești”, nu a fost marcat de o expoziție retrospectivă.

  “Crizanteme și dumitrițe” este o operă ce provine din colecția istorică Acad. Aurel Avramescu și dr. Maria Alexiu. Aurel Avramescu (1903-1985), școlit la Dresda, a fost unul dintre precursorii industriei electronice și de automatizare din România, care a întreprins numeroase cercetări în energetică, telecomunicații, abordând domenii noi pe atunci în știința mondială, ca energia nucleară, automatizarea și informatica. Tot la Dresda Avramescu a urmat, în paralel, cursurile Conservatorului, ajungând să cânte în celebra formație Mozardeum. În 1947, el și soția sa au fost arestați pentru complicitate cu grupul de la Tămădău (înscenare a ministerului de interne, cu scopul de a dizolva PNȚ și a-i aresta liderii; ulterior diversiunea a fost folosită pentru anihilarea întregii opoziții istorice din țară). Pe lângă pasiunea pentru știință și muzică, Aurel Avramescu a fost un pasionat colecționar, lăsând în urmă Muzeul memorial „Aurel şi Maria Avramescu”, care a adăpostit până în 1994 (când clădirea și patrimoniul muzeului au fost donate Academiei Române) o colecţie excepţională de artă românească și europeană importantă.

   

   

 • “Un albastru infinit” din penelul lui Ştefan Luchian

  Miercuri, 29 martie 2017, 19.30, Athénée Palace Hilton Bucharest

  Licitația de Primăvară

  “Albăstrele” de Ştefan Luchian, operă de excepţie în curs de clasare în patrimoniul cultural național, este o altă surpriză a celei mai importante licitaţii din această primăvară.

  Estimată la 40.000 – 60.000 de euro, opera provine din colecția familiei bancherului Max Schapira, filantrop, mecena, întemeietor al industriei petroliere românești. În anii '50, a intrat în posesia pianistei Gita Schapira, cea împreună cu care George Enescu cânta adesea sonate. Ulterior tabloul a făcut parte din colecția pictorului Gh. Vânătoru (1908-1983).  Lucrarea “Albăstrele” a participat la expoziția retrospectivă “Ștefan Luchian” din 1957 şi expoziția comemorativă "Florile în pictura lui Ștefan Luchian” din 1966, ambele de la Muzeul de Artă al R.P.R..

  Licitaţia de Primăvară propune  colecţionarilor o paletă foarte largă de lucrări valoroase, cum sunt exotica “Orientală” de Theodor Aman (90.000 – 160.000 de euro), melancolica “Bretonă la Brolle” de Nicolae Grigorescu (60.000 – 90.000 de euro) sau un înmiresmat buchet de “Trandafiri” de Nicolae Grigorescu (60.000 – 90.000 de euro).

   

   

 • Bretona şi Ambasadorul

  Miercuri, 29 martie 2017, 19.30, Athénée Palace Hilton Bucharest

  Licitația de Primăvară

   

  Grigorescu a călătorit deseori în Franţa. Se pare că mai mult decât el, au călătorit însă unele dintre lucrările sale. În Licitaţia de Primăvară, va fi prezent un tablou de excepţie, “Bretonă la Brolle”, operă ce a colindat două continente.

  “Bretonă la Brolle“ (60.000 – 90.000 de euro), realizată de Nicolae Grigorescu între 1881-1885, a făcut parte din colecția ing. Constantin Orghidan (1874-1944), colecționar, numismat și membru de onoare al Academiei Române.  În a doua jumătate a anilor '20, opera a fost oferită cadou lui William Smith Culbertson (1884-1966), ambasador al Americii în România (1925-1928), rămânând în colecţia familiei sale până în momentul de faţă. William Culbertson, avocat, colonel în armata americană și diplomat, a fost un important activist, inclusiv sub administrația Eisenhower, ultima sub care a servit, pentru implicarea SUA într-un comerț echitabil cu statele subdezvoltate, în mondializarea economiei și arbitrajul pentru pace, în special în relație cu URSS și sfera acesteia de influență ("We cannot turn our backs on a world that is half slave and hope to retain our own freedom”/Nu putem întoarce spatele unei lumi pe jumătate subdezvoltate/sclave și să sperăm totodată că noi ne vom putea păstra libertatea).

  Licitaţia de Primăvară vă oferă multe alte lucrări valoroase, cum ar fi celebra pictură “Trandafiri” (60.000 – 90.000 de euro) de acelaşi Nicolae Grigorescu etc.

  O altă surpriză pregătită de prima licitaţie importantă a pieţei de artă pe anul acesta vă va fi dezvăluită foarte curând.

   

 • O importantă pictură de Aman, crezută dispărută vreme de 80 de ani, repatriată din Ungaria

   

  1939

  Început de an deloc promițător. Agitat. Revista americană ”Time” îl alege pe Adolf Hitler omul anului.

  15 martie. Trupele germane cotropesc Cehoslovacia, iar în România se decretează mobilizare generală. Pe întreg teritoriul țării au loc manifestații în sprijinul Cehoslovaciei.

  Evenimentele se îndreaptă rapid și clar spre război.

  Un medic chirurg ardelean, mare colecționar, își proiectează speranța liniștii și echilibrului spre Ungaria.

  August. Cu doar câteva zile înainte ca Germania să invadeze Polonia, doctorul părăsește Ardealul și pleacă spre Budapesta. În bagaje ambalase cu grijă o remarcabilă operă de artă, semnată de Theodor Aman.

  1943-1946

  O perioadă, norocul e de partea sa. Lucrează ca medic chirurg într-un mare spital din Budapesta, până în 1946.

  În această perioadă se bucură de ajutorul unui tânăr medic maghiar, care îi devine și asistent în operații.

  Vremuri grele. Inflație uriașă, iar banii nu mai au nicio valoare. După ani de serviciu, doctorul colecționar își plătește asistentul dăruindu-i superba pictură, adusă din România. ”Orientala” lui Theodor Aman capătă astfel cetățenie maghiară.  

  Ce a urmat?

  Medicul ungur păstrează opera cu respect și admirație, iar după ani de zile o restaurează (în 1998) sub atenta coordonare și implicare a expertului Ferenc Czakó, de la muzeul Janus Pannonius.

  Cu ”Doctorul” avea să piardă definitiv legătura.

  În 2009, la 99 de ani, medicul maghiar se va stinge și el.

  15 martie 2017

  După 78 de ani, din proprie convingere, dar și la îndemnul unor importanți istorici de artă, urmașii hotărăsc ca acestei superbe opere de artă să-i fie acordată șansa de a reveni în România. Și iat-o repatriată. La Artmark.

  Licitația de Primăvară din 29 martie 2017, ora 19:30, Athénée Palace Hilton București, va oferi oare ”Orientalei” lui Aman (90.000 – 160.000 ) șansa de a rămâne în țară pentru totdeauna?

 • Cea mai bună licitaţie de artă contemporană

  Prima licitaţie Artmark de artă contemporană din 2017 şi cea de-a 21-a licitaţie de artă contemporană de la lansarea Artmark (prima a avut loc în aprilie 2011) a fost cea mai bună de la înfiinţarea pieţei româneşti de artă. Sunt semne clare ale faptului că piaţa de artă contemporană a intrat pe făgaşul normal şi începe să se comporte ca un activ şi important jucător.

  Iată de ce:

  Cea mai mare valoare totală de adjudecare. Licitaţia Artmark din 2 martie a avut o valoare totală de adjudecare de peste 450.000, depăşind recordul iniţial din iulie 2013 de 321.000 de euro.

  Animal mitologic, Georgeta Naparus Cosmos, Sultana Maitec

  Cele mai multe recorduri de autor: Georgeta Năpăruş (Animal mitologic, 13.000 de euro), Sultana Maitec (Cosmos, 12.000 de euro), Paul Neagu (10 000 de euro pentru pictura Iris ), Ion Nicodim (Trilogie, 7500 de euro), Sorin Dumitrescu (Linişte, 5.500 de euro), Roman Cotoşman  (Collage AN6 - 2.750  de euro). Şi-au egalat recordurile: Jules Perahim (O stranie periferie, 18.000 de euro), Napoleon Tiron (Bone, 3.000 de euro), Marius Cilievici (Tandreţe, 2.500 de euro).

  Linişte, Sorin Dumitrescu

  Collage AN6, Roman Cotosman Trilogie, Ion Nicodim

  Un record de durată şi de paşi. Deşi s-a desfăşurat într-un ritm alert şi susţinut, licitaţia a durat aproape 3 ore şi a implicat numeroşi paşi de licitare la lucrările de referinţă. Cosmos de Sultana Maitec şi Iris de Paul Neagu au fost adjudecate după 25 de paşi de licitare, iar celebra Enigmă a lui Adrian Ghenie a căpătat răspuns după 24 de paşi (adjudecată cu 80.000 de euro).

  Iată un adevărat trend de interes pentru arta contemporană românească, în plan local şi internaţional.

 • Enigma succesului lui Adrian Ghenie

  joi, 2 martie 2017, 19.00, Athénée Palace Hilton București

  Licitația de Artă Postbelică și Contemporană

  6 Octombrie 2016, tabloul Nickelodeon, pictat de artistul român Adrian Ghenie, a fost vândut pentru suma de 9 milioane de dolari în cadrul unei licitaţii organizate la Londra, de casa de licitaţii Christie’s.

  2 martie 2017, o Enigmă rămasă nedezlegată din 2001 ţine capul de afiş al Licitaţiei Artmark. Valoarea de licitație a lucrării, 15.000 - 25.000 de euro. Realizată de Adrian Ghenie la 24 de ani, lucrarea aminteşte de îngerii căzuţi şi vizionarismul lui William Blake. La porţile cetăţii, Sfinxul ne întreabă imperios: “Cine merge dimineața în patru picioare, la amiază în două și seara în trei?”

  Corneliu Baba, Arlechin Ion Tuculescu, Cuplu

  Tot în seara de 2 martie 2017. Prima Licitație de Artă Postbelică și Contemporană a anului reuneşte ca de fiecare dată o selecţie valoroasă, bine armonizată şi ritmată.

  Horia Damian, Colosseum

  La fiecare pas, tot atâtea provocări şi enigme artistice. Fie că este vorba de un ireverenţios "Arlechin" de Corneliu Baba (2.500 – 3.500 de euro), de un "Colosseum" de insurmontat de Horia Damian (4.000 - 6.500 de euro), un hipnotic "Cuplu" de Ion Ţuculescu (35.000 - 55.000 de euro), sau o adâncă "Visare" (3.000 - 5.000 de euro) de Sabin Bălaşa.

  Valeriu Mladin, Animal Politic 9 (Political Bestiary Project)Pisica patrata, Little Square Cat

   

  Cu adrenalina la cote maxime vom fi provocaţi în continuare de: “O stranie periferie” suprarealistă de Jules Perahim (10.000 - 16.000 euro), de o "Tornadă" de Paul Neagu (700 - 1.200  de euro). Un sfinx modern, "Animalul politic" (5.000 - 6.000 de euro) de Valeriu Mladin ne va pune în faţa enigmei Pisicii pătrate. Oare o vom rezolva?

   

 • În luna martie mărţişoarele merg şnur

  joi, 28 februarie 2017, 19.00, Artmark - Palatul Cesianu-Racoviță

  Licitația de Mărţişor

   

  Şi anul acesta “Licitaţia de Mărţişor” bate la uşa primăverii cu obiecte unice şi accesibile. Fie că este vorba despre un tablou de mici dimensiuni purtând semnături celebre, de o bijuterie de preţ, de miniaturi din argint sau obiecte funcționale de artă decorativă, mărţişorul este un cadou încărcat mereu cu multă emoţie.

  Nicolae Grigorescu, Tarancuta cu fuior Nicolae Tonitza, Fetita blonda

  Vă invităm să oferiţi persoanei iubite un mănunchi de Margarete şi cârciumărese de Nicolae Tonitza (3.000 - 5.000 de euro), direct din coşul înmiresmat al Florăresei lui Nicolae Vermont (1.200 - 1.800 de euro), în aşteptarea mult doritei Primăveri de Kimon Loghi (900 - 1.600 de euro) care păşeşte fără grabă alături de o Ţărăncuţă cu fuior de Nicolae Grigorescu (30.000 - 40.000 de euro), pe un Drum de ţară de Ioan Andreescu (25.000 - 35.000 de euro). La capătul drumului o Fetiță blondă de Nicolae Tonitza (20.000 - 35.000 de euro) priveşte uimită căluşeii din târgul de La Moși de Francisc Şirato (3.500 - 5.500  de euro).

  Colectie de sapte figurine miniaturale din argint, reprezentand flori, gargarite si fluturi Lant cu pandantiv-pisica din argint, decorat cu diamante si rubine

  Şi dacă un mărţişor în ramă nu este soluţia, în licitaţia din 28 februarie veţi putea găsi o colecţie de pandantive-mărţişor, miniaturi din argint sau aur, precum şi o gamă variată de bijuterii şi accesorii pentru toate gusturile: inele cu diamante, coliere, pandantive, broşe şi brăţări cu pietre preţioase. Cele mai multe dintre bijuterii pleacă de la un preț mediu de pornire între 100-200 de euro.

  Inel din aur alb, decorat cu rubin, safire portocalii si diamante Bratara Gabriella Rivalta din aur, cu decor central emailatInel din aur si argint, decorat cu safir caboson si diamante

  Nu ocoliţi însă nici bijuteriile de colecţie! Pentru ocaziile speciale vă propunem o Brățară din aur alb, decorată cu diamante și rubine (3.000 - 4.500 de euro), un Inel din aur alb, decorat cu rubin, safire portocalii și diamante (2.500 - 3.000 de euro), o Broșă din aur roșu, decorată cu diamante, rubin, smarald și safir (2.500 - 3.000 de euro), un Colier din aur Aaron Basha, decorat cu 3 pandantive ornate cu diamante, safire roz și email (2.000 - 3.000 de euro), un Set din aur, alcătuit din brățară și colier, decorat cu safire, smaralde și rubine (2.000 - 2.500 de euro) ori un Inel din aur alb, decorat cu smarald heart-shaped și diamante galbene (2.500 - 3.000 de euro).

 • Valori ale artei româneşti în colecţii particulare

  Artmark şi COMPLEXUL MUZEAL NAȚIONAL „MOLDOVA” IAȘI - MUZEUL DE ISTORIE A MOLDOVEI vă invită la vernisajul expoziţiei „Valori ale artei româneşti în colecţii particulare ”, un eveniment de excepţie din seria Camera Colecţionarului”.

  Vernisajul va avea loc miercuri, 22 februarie 2017, orele 17.00, în cadrul COMPLEXULUI MUZEAL NAȚIONAL „MOLDOVA” IAȘI - MUZEUL DE ISTORIE A MOLDOVEI, în prezenţa doamnei Lăcrămioara Stratulat, manager  COMPLEXULUI MUZEAL NAȚIONAL „MOLDOVA” IAȘI, una dintre cele mai prestigioase instituţii muzeale  din România, şi a doamnei Adina Renţea, Director Pavilionul Muzeal Artmark.

  Nicolae Grigorescu, Fetita in rosu Octav Bancila, Taranca

  În premieră pentru piaţa de artă din România, Artmark a demarat în luna iulie 2016, la Muzeul de Artă Constanţa, proiectul intitulat Camera Colecţionarului, care a reunit, în exclusivitate, pe simeza unui muzeu, tablouri dintr-o colecţie privată. Pentru prima dată în cadrul unui proiect cultural, un colecţionar şi-a expus public achiziţiile în materie de artă.

  Octav Bancila, Evreu Aurel Baesu, Tarancuta cu floarein par

  Câteva luni mai târziu, în decembrie 2016, în Galeria Naţională a Muzeul de Artă Cluj Napoca, Artmark a deschis expozitia Parfum…de colecţie, eveniment din seria Camera Colecţionarului, care a oferit  publicului, ocazia de a admira timp de trei luni, din fondul privat a doi colecţionari români, lucrări de patrimoniu, semnate de nume mari ale plasticii româneşti, precum: I. Andreescu, Şt. Luchian, Gh. Petraşcu, Th. Pallady,  N. Tonitza, Al. Ciucurencu, C. Baba etc.  Cea mai mare parte din  operele prezente în expoziţia de la Muzeul de Artă Cluj nu au fost expuse  niciodată public.

  Într-un oras încărcat de istorie şi artă, în orașul marilor idei, al primei mari uniri, al primului spectacol de teatru în limba română, al primului muzeu literar memorial şi al primului Muzeu de Istorie Naturală, Artmark are onoarea să deschidă la Palatul Culturii-Muzeul de Istorie a Modovei expoziţia Valori ale artei româneşti în colecţii particulare, un eveniment de marcă din seria “Camera Colecţionarului”.

  Constantin Artachino, Micuta calfa Kimon Loghi, Hermina (Portretul sotiei artistului)

  Aproximativ 50 de lucrări, din 6 colecţii particulare, unele neexpuse niciodată publicului până astăzi, se vor regăsi pe simeza Muzeului de Istorie a Moldovei timp de 2 luni. Între tradiţionalism şi inovaţie, tematica expoziţiei exemplifică: portretul, peisajul, natura statică etc.

  Nicolae Grigorescu, Gheorghe Petraşcu, Nicolae Vermont, Camil Ressu, Samuel Mutzner, Theodor Pallady, Octav Băncilă, Iosif Iser, Rodolf Schweitzer - Cumpăna, Corneliu Baba, Eustaţiu Stoenescu, Alexandru Ciucurencu sunt prezenţi în expoziţie cu opere de o mare valoare patrimonială.

  Această tematică diversă şi bogată în semnificaţii, încadrată în marile curente artistice ale vremii, exprimă preferinţele şi gusturile eclectice ale colecţionarilor, ale căror colecţii s-au născut din dragostea pentru frumos, lumină, culoare şi s-au dezvoltat din pasiune, vizite la muzee, lecturi biografice ale marilor maeştri.

  ***

  Iniţiativa proiectului Camera Colecţionarului aparţine Galeriei Artmark şi are ca principal scop cultivarea relaţiei dintre colecție, colecţionar şi marile muzee de artă din România. Promotor al artei de patrimoniu si nu numai, muzeul devine, astfel, cel mai important partener expoziţional în promovarea şi consolidarea acestei relaţii.

  Camera colectionarului este un proiect cultural ce urmează a fi promovat şi implementat în muzeele oraşelor mari, urmărind să se extindă, treptat, în toată ţara. Susținând ideea de mobilitate a  patrimoniului, proiectul îşi propune să aducă plus valoare atât pentru colecţionarii de artă, cât şi pentru muzee, ţinta principală rămânând însă publicul.

  Expoziţia Valori ale artei româneşti în colecţii particulare va fi deschisă în perioada 23 februarie –23 aprilie 2017 şi poate fi vizitată de marţi-duminică, între orele 10.00 -17.00.

   

   

 • Istoria unei colecţii. Colecţia unei istorii

  joi, 23 februarie 2017, 20.00, Artmark - Palatul Cesianu-Racoviță

  Licitația Colecției Corneliu Vadim Tudor - partea a III-a

  Încărcată de istorie, colecţia lui Corneliu Vadim Tudor este unică.

  Cu o încărcătură emoţională ce poate stârni pasiuni oricărui român, fragmentul din gorunul de la Țebea, parte din colecţia C. V. Tudor, este o relicvă-simbol. Gorunul reprezintă locul de unde Horea îi îndemna pe moţi la răscoală. În apropierea sa este înmormântat marele revoluţionar şi iubitor de ţară, Avram Iancu.

  Strajnic tipărit la Blaj, 1817 scrisoare semnata de Camille de Saint-Saens

  Licitaţia se adresează tuturor pasionaţilor de rarităţi, care vor putea achiziţiona la preţuri accesibile (între 35 şi 50 de euro) cărţi valoroase precum: Strajnicul tipărit la Blaj în 1817, Enciclopedia greacă tipărită la Viena în 1813, Conceptele predicabile pentru cele patru Evanghelii publicată în 1670, Dicționarul de medicină, de chirurgie și de științe relevante publicat la Paris în 1905 etc.

  Pentru pasionaţii genului epistolar, colecţia cuprinde o serie de scrisori cu semnătură olografă. Scrise de personalități precum compozitorul Camille de Saint-Saëns (preţ de pornire de 250 euro), președintele Franței Georges Clemenceau (preţ de pornire de 150 de euro) sau pictorului Marc Chagall (preţ de pornire de 100 de euro), aceste scrisori sunt tot atâtea moduri de a surprinde istoria, trăită și influențată de aceste personalități.

  Alte obiecte încărcate de istorie prezente în licitaţia din 23 februarie sunt: Carafa Louis XVI, pentru vin, care ar fi aparținut lui Alexandru Ioan Cuza (preţ de pornire de 150 de euro), Stema Casei Regale (preţ de pornire de 35 de euro), Medalii comemorând personalităţi ale culturii româneşti, vechi icoane pe lemn şi pe sticlă etc.Chrysler LX 300C

  Istorie va deveni şi limuzina tribunului, un Chrysler LX 300C, care va intra în Licitaţia Colecției Corneliu Vadim Tudor - partea a III-a cu un preţ de pornire de 3.000 de euro.

1 - 10 din 1666 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 167
Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x