Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!

Licitațiile lunii Februarie

Februarie şi martie sunt lunile în care dăruim cel mai mult. Şi pentru a vă face mai uşoară căutarea cadoului perfect, vă propunem o serie de obiecte de colecţie la preţuri accesibile. Pentru microbişti, Marca "Oţelul" și palmaresul echipei Oţelul Galaţi vor fi cu siguranţă o alegere care nu va sta pe banca de rezerve. Pasionaţii de mari colecţii îl vor putea “moşteni” pe Corneliu Vadim Tudor. Îndrăgostiţii contemporani vor găsi în Licitația de Postmodernism și Contemporană lucrări de mari artişti de ieri şi de azi în format de “buzunar” şi nu numai. Licitația de Hârtii Rare, inclusiv o selecție de gravuri europene din colecția Paul Davidsohn va oferi iubitorilor de obiecte de colecţie, cărţi de mare valoare, hărţi rare, scrisori, fotografii cu autograf. Iar pentru îndrăgostiţi pur şi simplu avem Licitaţia de Mărţişor.


 • Licitația de Mărțișor #238/2017
  Artmark - Palatul Cesianu-Racoviță Marți, 28 Februarie 2017

  Şi anul acesta “Licitaţia de Mărţişor” bate la uşa primăverii cu obiecte unice şi accesibile. Dăruit celor dragi pentru a le aduce noroc şi belşug, mărţişorul este simbolul renaşterii. Fie că este vorba de un tablou de mici dimensiuni purtând semnătura lui Aman, Grigorescu sau Tonitza, de o bijuterie de preţ, de miniaturi din argint sau obiecte funcționale de artă decorativă, mărţişorul este cadoul potrivit pentru inimile mereu primăvăratice.

 • Licitația de Artă Postbelică și Contemporană #239/2017
  Athénée Palace Hilton București Joi, 02 Martie 2017

  Prima Licitație de Artă Postbelică și Contemporană a anului reuneşte lucrări cu ritmuri provocatoare. Ne vom întâlni cu un "Arlechin" de Baba, nu vom ocoli un "Colosseum" de insurmontat de Horia Damian, vom cunoaşte un "Cuplu" de Ţuculescu, căzând într-o adâncă "Visare" de Sabin Bălaşa. Vom trece de "O stranie periferie suprarealistă", suprevieţuind unei "Tornade" de Paul Neagu sau cabotinului "Animal politic" de Valeriu Mladin. La final, luând urmele "Pisicii pătrate", vom rezolva o "Enigmă' de Adrian Ghenie.

 • Licitația de Hârtii Rare, inclusiv o selecție de gravuri europene din colecția Paul Davidsohn #240/2017
  Athénée Palace Hilton București Joi, 02 Martie 2017

  În “Licitația de Hârtii Rare, inclusiv o selecție de gravuri europene din colecția Paul Davidsohn”, ne vor încânta lucrări semnate de Rembrandt van Rijn, Albrecht Dürer, Lucas Cranach, William Hogarth, Henri Toulouse-Lautrec. Vom trece prin filele unor cărţi rarisime precum "Naturalis historia" de Gaius Plinius Secundus (Frankfurt, 1565) sau "Biblia lui Luther" (Nürnberg, 1702). Vom citi "Scrisoarea trimisă de împărăteasa Maria Theresia baronului Samuel von Brukenthal" sau "Firmanul emis sub ordinul sultanului Mahmud II."

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x