Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!

Licitațiile lunii Decembrie

După cum v-am obişnuit, licitaţiile lunii decembrie au miros de cetină şi de zăpadă. Şi cum goana după cadouri a început deja, vă propunem un maraton de ceasuri, bijuterii şi, bineînţeles, jucării de epocă. Tot în această lună, o valoroasă selecţie de opere de artă semnate de cele mai importante nume ale plasticii româneşti, dar şi pictură europeană importantă din colecţia Lucian Blaga.

 • Licitația de Crăciun, inclusiv un maraton de ceasuri și bijuterii #232/2016
  Artmark - Palatul Cesianu-Racoviță Joi, 15 Decembrie 2016

  Nu trebuie să fii Philippides, mesagerul victoriei din Bătălia de la Maraton, pentru a da fuga la Artmark, pentru cea mai preţioasă licitaţie a anului. Vă doriţi un ceas Rolex la un preţ accesibil sau dimpotrivă un diamant de 4,5 carate? Sau poate o broşă în formă de zână, un inel din aur alb cu perlă şi diamant sau o brăţară vintage? Veţi găsi toate acestea şi multe altele în cadrul maratonului de ceasuri şi bijuterii. În plus, o frumoasă colecţie de jucării de epocă, care vă vor ademeni precum o madlenă proustiană în universul ingenuu al copilăriei.

 • Licitația de Iarnă, inclusiv o colecție Jules Pascin și secvențe din colecțiile Lucian Blaga și gen. Constantin Doncea. Ediție Aniversară - Artmark 8 ani #233/2016
  JW Marriott Bucharest Grand Hotel Marți, 20 Decembrie 2016

  La Artmark se aşterne iarna. Ninge cu valori ale artei româneşti! O paradă a operelor de artă de patrimoniu şi de mare clasă, a numelor de referinţă în arta noastră plastică, precum: Ştefan Luchian, Iosif Iser, Camil Ressu, Ştefan Dimitrescu, Nicolae Dărăscu, Nicolae Tonitza, Theodor Pallady, Gheorghe Petraşcu, Rudolf Schweizer-Cumpăna, Alexandru Ciucurencu, Corneliu Baba. Pe scurt, de la Nicolae Grigorescu la Adrian Ghenie, artistul român care doboară record după record în marile case de licitaţie din lume. Nu am ratat nici un nume mare! Vă promitem! Pe lângă toate acestea o frumoasă colecţie Jules Pascin şi câteva frânturi din colecţiile Lucian Blaga şi gen. Constantin Doncea.
  Jules Pascin – prințul din Montmartre, Adrian Năstase (iulie 2007)
  Pe o stradă din Paris, săptămâna trecută, un afiș zdrențuit de ploile din ultimele zile, anunța o expoziție Jules Pascin, la muzeul Maillol. Din păcate, expoziția deschisă până în 14 iunie, se închisese la momentul când eu citeam anunțul respectiv. Afișul mi-a adus însă aminte de controversele legate de cel care fusese denumit, în primele decenii ale secolului trecut, „prințul din Montmartre”. Cine a fost, de fapt, Jules Pascin? Născut în 1885, pe malurile Dunării, la Vidin, din părinți evrei, Pascin (pe numele adevărat Julius Mordecai Pincas) este prezentat, de obicei, ca un pictor de origine bulgară. Lucrurile sunt însă mai complicate...

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x